Saopštenje: SAOPŠTENJE BRANKA MIHAJLOVIĆA ZAMENIKA PREDSEDNIKA OPŠTINE POVODOM TEKSTA OBJAVLJENOG OD STRANE OPŠTINSKOG ODBORA SNS OPOVO

09/09/2014

SAOPŠTENJE BRANKA MIHAJLOVIĆA ZAMENIKA PREDSEDNIKA OPŠTINE  POVODOM TEKSTA OBJAVLJENOG OD STRANE OPŠTINSKOG ODBORA SNS OPOVO

Opovo 9. septembar 2014
Mešetarenje i iznošenje neistina ljudi koji vode SNS u Opovu se nastavlja. Ili ispravnije rečeno, gospodina koji se krije iza paravana opštinskog odbora SNS-a Opovo. Suludo je upuštati se u dopisivanje sa pomenutom personom,iz prostog razloga što je dotični „političar visokog ranga“, pa je utoliko ova „borba“ neravnopravna.

Ne želim da čitaoce zamaram preobimnim tekstom, ali javnost mora biti upoznata sa nekim činjenicama. Naime, pominje se da smo g-din Horvat i ja vrlo „kredibilni“ u narodu.Dobro, prihvatam da je to tema o kojoj se može govoriti, ali se pitam, da li će o mom kredibilitetu da morališe čovek koji je „isteran“ iz policije?? „Pukovnik iz Teslića“, u narodu poznatiji kao „piramida“? On govori o poštenju i moralu?

Čovek koji je počinio krivično delo mene proziva da se vode tamo neki postupci?
Čovek, koji da bi izbegao zatvor, „poturi“ sopstvenu suprugu da preuzme krivicu!

Isti taj je na čelu političke opcije na lokalu koju čine ljudi, kao npr. jedan protiv koga se ne vodi postupak, već je osudjen i odrobijao zbog pokušaja ubistva, a onda postao deo ekipe koja drži pridike o moralu.

 To nije sve! Postoji i takav protiv koga se vodi krivični postupak iznude! ( krivično delo u narodu poznatije kao „uterivanje dugova“). A takav čovek nas predstavlja u Pokrajinskom parlamentu!

 To je ta „vesela družina“ koja morališe i pripoveda o moralu i licemerju. Nedavno im se i pridružila i profesorka „svekrva“ (koja izmedju ostalog i nije prof. nego nastavnik) , a nadam se da ćemo razloge ovog transfera uskoro saznati, što takođe govori o načinu funkcionisanja moralista iz ove stranke.

 Što se tiče dokumenta koji je prikazan u saopštenju „Srpske moralne stranke“, moram napomenuti da se radi samo o krivičnim prijavama, a činjenice su sledeće: prijava za tzv. „krađu struje“ pravosnažno je odbačena po odluci tužilaštva. Ne mogu da se otrgnem utisku da je prijava potekla upravo od strane naših vrlih političara, koji ne biraju sredstva da me diskredituju na bilo koji način.

 Osvrnuo bih se još i na temu radnice opštinske uprave koja je pravosnažno osuđena za krivično delo overe neistinitog sadržaja, a odgovornost se imputira meni. Ne znam kako sam ja povezan sa ovim slučajem, i ne znam kakva je veza SNS-a u svemu ovome? Osim ako su u pitanju veze „lične prirode“ radnice opštinske uprave i  pomenutog „političara visokog ranga“.

I na kraju, iz celog teksta gospodina „Piramide“ dopala mi se rečenica da je ljudska glupost beskonačna. Istina je to!

E pa kada si se osmelio, ti „kredibilni“ čoveče u narodu, da pričaš o moralu, licemerju i prevarama, dobićeš sagovornika.
Samo se plašim da su tvoje teme iscrpljene, a moje su tek na početku…

Branko Mihajlović

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije