Saopštenje SNS Opovo: POLITIČKO ŠARLATANSTVO “GOSPODE” IZ NEPOSTOJEĆE ODBORNIČKE GRUPE

08/09/2014

POLITIČKO ŠARLATANSTVO “GOSPODE” IZ NEPOSTOJEĆE ODBORNIČKE GRUPE
Opovo, 08 septembar, 2014
Da je ljudska glupost beskonačna tvrdili su mnogi umni ljudi, a da je to i zaista tako uverili smo se iz prethodnog  sadržaja saopštenja dvojice političara. Jedan je  iz Jedinstvene Srbije i nevešto se se krije iza onog drugog iz Lige Socijaldemokrata Vojvodine, koji se opet, da sve bude tragikomično, potpisuje kao zamenik šefa odborničke grupe  koja ne postoji, a i dok je postojala, nikada ga nije ni imenovala za zamenika.  E pa kada ste se osmelili da baš vas dvojica, inače „vrlo kredibilnih“ u narodu, diskreditujete ličnost profesorke Smiljke Antić izmišljajući laži i niz notornih  budalaština, mi će mo vam vrlo argumentovano odgovoriti.

Jedan od osnovnih razloga za izlazak profesorke Antić iz odborničke grupe je neprincipijelni stav članova Jedinstvene Srbije i Lige socijaldemokrata Vojvodine  koji su glasali protiv predsednika OO Partije ujedinjenih penzionera Srbije, bez ikakvih arumenata i objašnjenja. Postoji pisana korespodencija između Partije ujedinjenih penzionera i Srpske napredne stranke koja dokazuje da su razgovori vođeni na najvišem nivou stranačkih organa, što je potvrđeno jednoglasnim odlukama oba opštinska odbora. Mi smo ozbiljne političke partije i kad imamo problem ili pak želju da nešto promenimo, obaveštavamo centrale svojih stranaka i od njih tražimo saglasnost, tako da izmišljotine gore pomenutih pojedinaca o pritiscima Srpske napredne stranke na odbornicu Antić ne stoje, i u najmanju ruku su smešne. Vašu imaginarnu priču o „Svekrvi i snaji“, glupo je da uopšte i komentarišemo. Mi smo ozbiljni, porodični ljudi, ostvareni u svojim profesijama i ne priliči nam da komentarišemo ovakve gluposti.

Gospodo iz Jedinstvene Srbije i Lige Socijaldemokrata Vojvodine morate biti realni i priznati činjenicu da ste svojom političkom sebičnošću izgubili odborničku grupu, jer ste bili isuviše samouvereni i zaslepljeni samo ličnim interesima. Naravno, da „Vi niste krivi“ i da je Srpska napredna stranka sada razlog vašeg polakog, ali sigurnog političkog propadanja. Nemamo ništa protiv, da tako i ostane. I samo nam nemojte vi držati predavanje o „Interesima građana“, jer ovo je malo mesto i svi se znamo, tako da i građani znaju koliki ste vi „moralisti“ i borci za „građanske interese“.

Drugi osnovni razlog zbog čega je Partija ujedinjenih penzionera Srbije napustila ovaj odbornički klub je odluka, a koja će uskoro biti i jedinstven stav odborničke grupe „Pokrenimo Opovo“ nakon usaglašavanja sa svim političkim strankama koje su okupljene oko Srpske napredne stranke, je prekid dalje saradnje sa Jedinstvenom Srbijom i njihovim lokalnim liderom Brankom Mihajlovićem. Razlozi za to nisu političke i lične prirode, već, principijelne, ljudske i moralne. Neko protiv koga se vodi krivični postupak za krivično delo Krađe iz čl. 203. st. 1 KZ, gde je država Srbija oštećena za 748.146,26 dinara, ne može obavljati ovako odgovornu funkciju i primati platu od iste te države koju potkrada. Neko protiv koga radnici opštinske uprave podnose krivičnu prijavu za krivično delo navođenje na overavanje neistinitog sadržaja, gde je Mihajlović, koristeći autoritet svoje funkcije i zloupotrebom službenog položaja, doveo u situaciju radnika pisarnice da krivično odgovara pred Osnovnim sudom u Pančevu,  u krajnju ruku je nemoralno, neodgovorno i licimerno.  Iz tog razloga Srpska napredna stranka sa svojim koalicionim partnerima, stava je da sa ovakvim ljudima ne želi dalje da vrši vlast i o tome će uskoro obavestiti GG „Milorad Soldadtović“ i tražiti njihovu podršku za razrešenje Mihajlovića.
dopis OJT Pancevo

dopis SNSa OJT - novo

 

OPŠTINSKI ODBOR SNS-a i

Odbornički klub “Pokrenimo Opovo”

 

 

 

 

 

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije