Sefkerin: Početak radova na izgradnji vrtića (video)

26/11/2021

Početak radova na izgradnji vrtića

SEFKERIN, 26. novembar 2021 – Neposredna realizacija kapitalnog projekta za Opštinu Opovo, izgradnja objekta vrtića u Sefkerinu, startovala je radovima na kopanju temelja i pripreme za temelnju ploču.

Tim povodom gradilište su obišli predsednik opštine Miloš Markov, opštinski većnik i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj i direktorka Predškolske ustanove „Bambi“ Gordana Rajšić.

Predsednik opštine je izrazio zadovoljstvo početkom radova istakavši značaj ovog projekta.

„Sa velikim zadovoljstvom mogu da konstatujem da su radovi na izgradnji vrtića u Sefkerinu napokon počeli. Imali smo niz predradnji koje smo morali da uradimo, uvođenje izvođača u posao, određivanje stručnog nadzora i sve je to iziskivalo neko vreme. Sve je to završeno i radovi su počeli, tako da su počeli i rokovi što je nama izuzetno bitno za završetak projekta. Imao sam priliku da razgovaram sa radnicima na gradilištu i da dobijem od njih odprilike neku prognozu kada će radovi biti završeni. Ugovoreni rok je oko 300 dana, međutim oni tvrde da to može znatno brže da se završi i ja bih voleo da to bude tako. U svakom slučaju počeli su prvi radovi, ovu su pripremni zemljani radovi za betoniranje temelja, tako da ćemo vrlo uskoro moći da vidimo konture objekta jer jedna je stvar videti vrtić na skici a druga je stvar kada vidite uživo kako se on gradi i razvija. Mislim da ćemo uskoro moći da vidimo njegove prave gabarite i koliki će to u stvari biti objekat“, izjavio je Markov.

Realizacijom ovog projekta rešiće se puno problema predškolske ustanove, pre svega liste čekanja, a projekat izgradnje vrtića u Sefkerinu finansiran je od strane Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama (video)

Rekonstrukcija atarskih puteva u Sakulama  https://youtu.be/jWzhIrlmdds SAKULE, 26. april 2024 – Ovogodišnji projekat rekonstrukcije i adaptacije atarskih puteva na teritoriji Opštine Opovo startovao je u sakulskom ataru na lokalitetu „Polje – Jarna livada“. U pitanju...

najnovije

najčitanije