Kung fu vušu: Dva zlata i srebro za Dragon na turniru u Novom Bečeju

15/11/2021

u SPORT

Dva zlata i srebro za Dragon na turniru u Novom Bečeju

SEFKERIN, 15. novembar 2021 – Tradicionalni 17. međunarodni turnir u borilačkoj disciplini kung fu vušu održan je u sportskoj hali “Jedinstvo” u Novom Bečeju 13. novembra u organizaciji Srpskog kung fu vušu saveza i Kung fu vušu saveza Vojvodine.

U disciplini borbe sanda (puni kontakt) učestvovalo je 150 najboljih takmičara ovog sporta iz zemalja regiona u svim kategorijama muške i ženske klase.

Na ovom međunarodnom borilačkom turniru učestvovala su i tri takmičara borilačkog kluba „Dragon“ iz Sefkerina, koji su ostvarili odlične rezultate u tri kategorije:

Aleksa Stankov osvojio je zlatnu medalju u klasi mlađih kadeta. Izvanrednom kombinacijom udaraca rešavao je sve runde do pobede za prvo mesto u klasi .

U klasi starijih kadeta Luka Milovanov je takođe bio odličan i osvojio zlatno odličje ubedljivom dominacijom tehnike i borbenosti u svojoj klasi .

Najmladji takmičar Andrej Mrvić u pionirskoj kategoriji nakon jačeg meča i pobede u polufinalu, nije uspeo da završi meč u finalu pa je ovog puta osvojio srebrnu medalju .

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Novi preokret u Drugoj južnobanatskoj ligi – zapad

Fudbal: Novi preokret u Drugoj južnobanatskoj ligi – zapad

SAKULE / SEFKERIN, 12. maj 2024 – Ovogodišnjeg prvenstva Druge južnobanatske lige – zapad ne bi se postideo ni najbolji režiser triler filmova. Sve je tu – akcija, zaplet i neizvestan kraj. U samo mesec dana, odnosno pet kola, čak četiri puta su se Borac i Tempo...

Fudbal: Kolonija ipak prejaka za Opovčane

Fudbal: Kolonija ipak prejaka za Opovčane

OPOVO, 13. maj 2024 – Kovinska Kolonija ipak se pokazala prejaka za prolećni preporod opovačkog Omladinca, međutim, raduje činjenica da su Opovčani pružili dobru igru koja daje optimizma za narednu sezonu. Već narednog vikenda u 19. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin...

Fudbal: Potporanj nosi tri boda iz Barande

Fudbal: Potporanj nosi tri boda iz Barande

BARANDA, 12. maj 2024 – Nakon odlične partije i pobede prošlog vikenda u Glogonju, Radnički nije uspeo da ponovi uspeh. RADNIČKI (Baranda) – POTPORANJ 1:2 (0:0); Nastavljaju Baranđani da igraju u stilu „toplo – hladno“, a ovog puta bodove su izgubili na domaćem...

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i tri gostovanja

Sportski vikend: Fudbal u Barandi i tri gostovanja

Fudbal u Barandi i tri gostovanja OPOVO, 10. maj 2024 – Radnički dočekuje Potporanj ekipu sličnih rezultata ove sezone i koja ima dva boda više od domaćina, tako da nas očekuje zanimljiv meč. Tempo i Borac gostuju. Sefkerinci idu u Pančevo gde će igrati utakmicu sa...

najnovije

najčitanije