Inicijative mladih Opovo: NOVI PROJEKTI

05/09/2014

NOVI PROJEKTI
Opovo, 05.septembar
Udruženje INICIJATIVE MLADIH OPOVO sa velikim zadovoljstvom obaveštava građane opštine Opovo, a prvenstveno mlade da je našoj organizaciji odobren još jedan program od strane Ministarstva omladine i sporta, u sklopu Konkursa za podršku programima kojima se ostvaruje javni interes u oblasti omladinskog sektora na lokalnom nivou, a koji realizuju Udruženja u partnerstvima sa Kancelarijama za mlade.

Udruženju IMO je odobren maksimalni grant, odnosno saradnja sa 3 Kancelarije za mlade i to u konkurenciji gde je tek jedan od četiri podnešena programa odobravan, tako da će naša organizacija u narednom periodu delovati na teritoriji još 3 opštine, a to su: Bela Crkva, Alibunar Južnobanatski okrug) i Lajkovac (Kolubarski okrug)  i da ti svoj doprinos u kreiranju sadržaja za razvoj omladinskog aktivizma i u drugim lokalnim sredinama uz njihove nevladine organizacije i predstavnike loklane samouprave, čime se i dokazuje kredibilitet naše organizacije i da se rad naših aktivista iz ranijeg perioda prepoznaje i vrednuje.

Program će trajati pet meseci u periodu od avgusta do decembra 2014.g, a u planu su već aktivnosti uređenja dečijeg igrališta i drugih javnih površina u Alibunaru, zelena fotografska radionica i škola glume u Beloj Crkvi, likovna kolonija i radionice rodne ravnopravnosti, tolerancije i nenasilne komunikacije u Lajkovcu, kao i ekološke radionice u sve tri sredine, ali i mnogi drugi sadržaji koji će se realizovati u zavnisnosti od potreba mladih na lokalu.

Udruženje će vas redovno obaveštavati o aktivnostima koje se realizju u ovim opštinama, kao i o učešću naših mladih volontera koji će asistirati prilikom realizacije ovog projekta.

 

Vaš IMO tim

Služba za odnose sa javnošću

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije