Grupa građana Milorad Soldatović: JEDINSTVENI, STABILNI I DOSLEDNI, PORUČILA GRUPA GRAĐANA MILORAD SOLDATOVIĆ

05/09/2014

JEDINSTVENI, STABILNI I DOSLEDNI, PORUČILA GRUPA GRAĐANA MILORAD SOLDATOVIĆ

Opovo, 05. septembar 2014;

U prostorijama Lovačkog doma u Opovu sinoć su se okupili aktivisti i odbornici Grupe građana „Milorad Soldatović“. Cilj ovog okupljanja je, kako je rekao prvi čovek ove političke grupacije Milorad Soldatović, redovan sastank koji pripadnici grupe građana, osim analize tekućih pitanja, koriste i za druženje
DSC_0059

– Mi nismo klasična politička partija sa stranačkim ustrojstvom, tako da se naše političke analize i odluke donose u jednom interaktivnom i gotovo familijarnom odnosu, rekao je povodom ovog sastanka Soldatović.

Obraćajući se prisutnima, Soldatović je analizirao prethodni period osvrnuvši se posebno na probleme Doma zdravlja Opovo. Na političkom planu istakao je veoma aktivno političko leto misleći na nedavne promene u „stranačkim sastavima“. Tim povodom je rekao da se ništa spektakularno nije dogodilo u odnosu snaga koalicije, osim što se promenila konstelacija između druga dva koaliciona partnera.
DSC_0070

– Kao i do sada mi ćemo nastaviti da sarađujemo sa svim koalicionim grupama i strankama bez obzira na njihove međusobne odnose. Ono što je nama bitno, to je činjenica da je naša odbornička grupa od početka mandata ostala jedinstvena, stabilna i što je najbitnije dosledna, zaključio je Soldatović. Želimo da budemo korektni prema svima i nikome se nećemo mešati u kadrovsku politiku.
DSC_0072

U drugom delu sastanka razgovaralo se o ekonomskim aktivnostima gde je Soldatović istakao rezultate koji su postignuti poslednjih par meseci.

– Uspeli smo da obezbedimo značajna sredstva tako da su tokom avgusta oživela opštinska gradilišta. Nastavili smo sa realizacijom nekih već započetih obimnijih projekata koje radimo parcijalno, a  istovremeno smo u  realizaciji ili finišu više srednjih i manjih projekata, i upravo to je osnovna strategija kojom se vodi politika naše grupe, pa shodno tome sličnu politiku i doprinos lokalnoj sredini očekujemo i od svih naših koalicionih partnera, poručio je na kraju sastanka Milorad Soldatović.
DSC_0078

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije