Regresiranje prevoza učenika: POJAŠNJENJE ZA CENE LINIJA UNION TOURSA

04/09/2014

POJAŠNJENJE ZA CENE LINIJA UNION TOURSA

Opovo, 04. septembar 2014;
Povodom priloga pod naslovom „Regresiranje prevoza za učenike i studenate: OPŠTINA SUBVENCIONIŠE MESEČNE MARKICE DO PANČEVA, BEOGRADA I KOVAČICE“, objavljenog 02. septembra, došlo je do nejasnoća u delu teksta koji se odnosi na cene Union Toursa doo, tako da smo nenamerno izveli pogrešnu cenu mesečne karte što ovom prilikom ispravljamo.

Ugovorom o regresiranju dela troškova prevoza koji je Opština Opovo zaključila sa prevoznikom UNION TOURS predviđeno je da za liniju Opovo – Sakule cena prevoza po danu  iznosi 5.400 dinara, Opština Opovo snosi 75% od ovog iznosa,  a za liniju Opovo – Baranda – Sakule – Kovačica cena prevoza po danu iznosi 6.750,00 dinara, opština Opovo snosi 50% od ovog iznosa.

Cena karte koju plaćaju učenici zavisi od broja učenika koji koriste ovaj prevoz kao i od broja dana u mesecu i relacije na kojoj putuju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije