Hor „Sveti Nikola“ Opovo: UPIS NOVIH ČLANOVA

04/09/2014

UPIS NOVIH ČLANOVA
Opovo, 04. Septembar 2014;
Hor „Sveti Nikola“ iz Opova vrši upis novih članova.Probe se održavaju ponedeljkom i četvrtkom od 18:00h u prostorijama Aktiva žena u zgradi Doma kulture u Opovu.
Pod vođstvom prof. Branislava Simića hor „Sveti Nikola“ postoji od 2000.godine. Na repertoaru su duhovna i horska muzika, kao i moderne kompozicije adaptirane za horsko izvođenje. Osim pevanja liturgije na crkvenim bogosluženjima i smotrama horova, nastupi hora su vezani za značajne datume, crkvene i državne praznike i ostale svečanosti.
Ako imate dobru volju dođite da se družimo i pevamo.Za sve informacije i prijave obratite se na telefon: 063 10 60 352 (Zorana).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Narodni muzej Pančevo: Otvaranje izložbe Ivane Strugarević

Narodni muzej Pančevo: Otvaranje izložbe Ivane Strugarević

Otvaranje izložbe Ivane Strugarević PANČEVO, 7. Maj 2024 U utorak 07. maja od 19 časova, biće otvorena izložba radova umetnice Ivane Strugarević iz Beograda. Ivana Strugarević slikarka i dizajnerka iz Beograda nakon zaršene Škole za dizajn u Beogradu, diplomirala je...

Galerija Jovan Popović: „Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu

Galerija Jovan Popović: „Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu

„Preobražaj“ Nine Peleš u Opovu https://youtu.be/FIc3BtQCU-o OPOVO, 27. april 2024 – U okviru likovnog programa opovačke Galerije „Jovan Popović“, otvorena je treća ovogodišnja izložba pod nazivom „Preobražaj“ čiji je autor beogradska umetnica Nina Peleš, koja je...

najnovije

najčitanije