Sportski vikend: FUDBAL U BARANDI, OPOVU I SEFKERINU, KOŠARKA U SAKULAMA

29/08/2014

u SPORT

FUDBAL U BARANDI, OPOVU I SEFKERINU, KOŠARKA U SAKULAMA
Opovo, 29. avgust 2014;
U subotu i nedelju očekuje nas bogat sportski vikend. Ljubitelji sporta u Barandi, Opovu i Sefkerinu imaće priliku da uživaju u fudbalu, dok će se u Sakulama igrati košarka.
U nedelju počinje prvenstvo Druge južnobanatske lige zapad gde se takmiče dva naša kluba – Omladinac i Tempo. Oba kluba su u prvom kolu domaćini, Opovčani dočekuju pančevački Železničar 2, a Sefkerinci Spartak 1911 iz Debeljače.
Domaćin je i Radnički koji će se u okviru 3. kola Prve južnobanatske lige sastati sa Partizanom iz Gaja. Kao i Radnički, Partizan ima identičan skor od jedne pobede i jednog poraza. Zanimljivo je da su fudbaleri iz Gaja u prvom kolu pobedili na gostovanju u Alibunaru ali u narednoj utakmici izgubili od Omoljičana na svom terenu.
I sakulski Borac igra utakmicu trećeg kola. Sakuljani gostuju u Lukićevu gde će igrati sa ekipom Mladosti. U pitanju je klub koji je u dosadašnja dva kola imao maksimalan učinak. Mladost je u prvom kolu pobedila Jedinstvo iz Novog Bečeja, a zatim i Vršac United na gostovanju. Mada je u pitanju novajlija u ligi (PFL Zrenjanin), Mladost nimalo nije „naivna“ ekipa što su Vrščani dobro osetili na svojoj koži. Međutim, trener Stojičić najavljuje otvorenu i ofanzivnu igru pa nas možda ne treba iznenaditi i sastav sa Damjanovićem, Markovićem i Lukovićem u prvih jedanaest.

Košarkaši Borca još uvek „traže“ prvu pobedu u prvenstvu. U subotu dočekuju Mladost iz Omoljice i imaju novu priliku da zabeleže prvi trijumf. Opovčani gostuju u Pančevu gde će odigrati meč sa ekipom Tamiš 2. Međutim, mnogo važniji meč očekuje pionire Opova, koji će takođe igrati sa vršnjacima iz Tamiša 2. Pobedom u ovoj utakmici Opovčani bi najverovatnije dva kola pre kraja odbranili i osvojili novu titulu Letnje razvojne lige GKS Pančevo.

SUBOTA, 30. Avgust:

Fudbal / Banatska zona /  3. kolo:

Lukićevo, 16:30h: Mladost – Borac (Sakule)

Košarka / LRL GKS Pančevo / 17. kolo:

Sakule, 18:00h: Borac – Mladost (Omoljica)

NEDELJA, 31. Avgust:

Košarka / LRL GKS Pančevo pioniri / 6. kolo:

Pančevo (OŠ M.Antić), 12:15h: Tamiš 2 – Opovo 99

Košarka / LRL GKS Pančevo seniori  / 17. kolo:

Pančevo (OŠ M.Antić), 14:00h: Tamiš 2 – Opovo 99

Fudbal / Prva južnobanatska liga / 3. kolo:

Baranda, 17:00h: Radnički – Partizan (Gaj)

Fudbal /Druga južnobanatska liga zapad – grupa sever / 1. kolo:

Opovo, 17:00h: Omladinac – Železničar 2 (Pančevo)

Sefkerin, 17:00h: Tempo – Spartak 1911 (Debeljača)

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije