Sportsko rekreativni centar Opovo: DVA PROJEKTA PRED REALIZACIJOM

29/08/2014

DVA PROJEKTA PRED REALIZACIJOM
Opovo, 29. avgust 2014;
Tokom poznog leta i početkom jeseni u sklopu projekta Uređenja Sportsko rekreativnog centra Opovo započeće se realizacija dva podprojekta.
Od Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova na konkursu za realizaciju prve faze biciklističko – pešačke staze dobijena su sredstva u iznosu od 2,2 miliona dinara. Opština Opovo će ovaj projekta sufinansirati sa istim iznosom, tako da je ukupna vrednost projekta 4,4 miliona dinara. Projekat je u fazi pripreme konkursne dokumentacije za izbor izvođača radova.

S druge strane, od Pokrajinskog sekretarijata za privredu, zapošljavanje i ravnopravnost polova Opština Opovo je dobila sredstva u iznosu od 2,1 milion dinara po konkursu projekta Uređenja sportsko – rekreativnog centra Opovo – treća faza, koja podrazumeva radove na postavljanju javne rasvete i pratećeg mobilijera (klupe, kante za otpatke, itd). Projekat je u fazi  pripreme konkursne dokumentacije za izbor izvođača radova i očekuje se da dokumentacija već iduće nedelje bude spremna kako bi se ušlo u proceduru izbora izvođača radova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije