Rasvetljena razbojništva u Sakulama: USPEŠNA AKCIJA OPOVAČKE POLICIJE

12/12/2013

USPEŠNA AKCIJA OPOVAČKE POLICIJE
Opovo, 11. decembar 2013
Tokom oktobra i novembra na području Mesne zajednice Sakule izvršeno je više krivičnih dela krađe, teške krađe i jedne razbojničke krađe. Na meti su bile privatne kuće, alat, šupe, prodavnice i jedna razbojnička krađa, pokušaj oduzimanja putničkog vozila. Tim povodom pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Policijske stanice u Opovu sproveli su pojačane mere operativnim pokrivanjem područja Mesne zajednice Sakule usmerene u cilju otkrivanja počinilaca ovih krivičnih dela.
Konkretno, policijske patrole su konstantno tokom novembra bile na terenu u Sakulama, posebno u noćnim satima. Početkom decembra akcija je urodila plodom, razbojnici su tokom noći uhvaćeni na delu i radi se o licima koja nisu sa teritorije naše opštine. Uhapšeni su U.D. iz Putnikova i N.R. iz Idvora, višestruki povratnici teških krivičnih dela. Uhapšenima je odmah određeno policijsko zadržavanje u trajanju od 48 sati, a nakon toga i pritvor od 30 dana sa podnošenjem krivičnih prijava. Kako saznajemo od komandira Policijske stanice Opovo Gorana Mitrovića, deo ukradene robe je pronađen i procesuiran, a radi se o razbojnicima koji su operisali na širem području južnog Banata.

Povodom rasvetljavanja ovog slučaja, Mitrović je istakao još jednu uspešnu akciju opovačke policije, takođe u Sakulama. Tokom meseca oktobra policija je uspešno okončala slučaj krivičnog dela teške krađe, a u pitanju je skidanje transformatora i to u dva navrata gde je načinjena velika materijalna šteta. Počinioci ovih dela su iz Perleza i protiv njih je podneta krivična prijava.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije