Počela masovna vakcinacija: U OPOVU DANAS PRVE 72 DOZE VAKCINE ZA GRAĐANSTVO

20/01/2021

U OPOVU DANAS PRVE 72 DOZE VAKCINE ZA GRAĐANSTVO

Opovo, 20. januar 2021;

Danas je počela masovna vakcinacija u Srbiji. Građani koji su se prijavili na eUpravu sinoć su dobili pozive i termine da se jave na punktove gde se vrši vakcinacija.

U Opštini Opovo pozive je dobilo 72 građana, koliko je Dom zdravlja Opovo dobio doza za današnju vakcinaciju. Pozvani dolaze u određeno vreme, na prvom punktu se prijavljuju, zatim odlaze na pregled i nakon toga ako ispunjavaju zdravstvene uslove primaju vakcinu.

Današnje doze su Sinofarmove vakcine, a građani koji su se prijavili za Fajzer ili Sputnjik V, vakcinu će primiti naknadno kada ove vakcine budu distribuirane. Takođe, građani koji su dobili poziv za danas, a prijavili su se za drugu vakcinu, mogu primiti Sinofarm ili odustati i sačekati distribuciju odabranih.

Po ovom sistemu vakcinacija će se nastaviti u narednom periodu.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

Šore na Veliki petak, tradicija Baranđana

BARANDA, 3. maj 2024 – Tradicionalno, Baranđani igraju šore na Veliki petak uoči Uskrsa. Nekada je to bio derbi između dva baranđanska kraja – Kukute i Šenđuraca, a sada je to prijateljska utakmica nasumično podeljenih ekipa. Tako je bilo i ove godine, tradicija je...

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

Raspored bogosluženja za uskršnje praznike u Opovu

OPOVO, 2. Maj 2024 17h - Veliki Petak - večernja služba i iznošenje plaštanice (petak, 3. maj) 09h -  Velika subota - liturgija  (subota 4. maj) 00:00 - Vaskršnje jutrenje. 9h - Vaskršnja liturgija u (nedelja, 5. maj) 17h  Večernje 07h - Jutrenje (ponedeljak, 6. maj)...

najnovije

najčitanije