Coca – Cola aktivna zona: OPOVO DOBILO COCA – COLA TERETANU NA OTVORENOM

28/07/2014

OPOVO DOBILO COCA – COLA TERETANU NA OTVORENOM
Opovo, 28. jul 2014;
Opovo je jedna od 45 opština koje su osvojile Coca-Cola aktivnu zonu na konkursu organizovanom prošle godine, povodom četiri i po decenije proizvodnje čuvenog svetskog napitka u našoj zemlji. Tim povodom je tokom jučerašnjeg dana otvorena jedna od 45 teretana na otvorenom koje je Coca-Cola sistem poklonio gradovima i opštinama širom Srbije. Teretana na otvorenom postavljena je na Sportsko – rekreativnom centru u Opovu, uz posredstvo lokalne samouprave koja je obezbedila prostor, pripremu i betoniranje terena za montažu sprava. Projekat “45 godina u Srbiji” je realizovan u saradnji sa Nacionalnom alijansom za lokalni i ekonomski razvoj (NALED) i uz podršku Ministarstva regionalnog razvoja i lokalne samouprave i Ministarstva omladine i sporta.
30811U toku prošlogodišnje kampanje “45 godina u Srbiji” tokom dva meseca građani su mogli da glasaju da baš njihovo mesto dobije Coca-Cola aktivnu zonu. Konkursom su bile obuhvaćene sve opštine u Srbiji, podeljene u tri kategorije prema broju stanovnika – male, srednje i velike. Koliko je aktivan način života važan građanima, dokazuje i činjenica da je na konkurs stiglo više od 1,7 miliona glasova. Građani Opova, a pre svega mlađa populacija, uložili su ogroman napor i energiju, i na različite načine motivisali svoje sugrađane da glasaju i zahvaljujući njima prikupljena su 18.882 glasa, kojima su osvojili Coca-Cola teretanu na otvorenom za svoju opštinu.
Povodom postavljanja teretane na otvorenom za Glas Opova izjavu je dao predsednik opštinske Komisije za ravnopravnost polova i mlade Milan Ralić.
–   Pre svega želim da pozdravim akciju Coca – Cole i da im se zahvalim na dodeljenoj teretani na otvorenom. Zahvaljujem se svim ljudima koji su glasali i onima koji su uložili svoj neizmerni trud da naša opština dobije ovu teretanu. Apelujem da svi zajedno čuvamo ovu teretanu kako bi nam što duže trajala. Drago mi je da sada ima još jedno novo mesto gde naša omladina može iskoristiti svoje slobodno vreme na kvalitetan i koristan način. Istovremeno, trudićemo se da i u budućnosti obogatimo kulturni i sportski život naše opštine.
30808

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije