Fudbal veterani: SJAJNA FUDBALSKA PREDSTAVA, EVROGOL RADOVANOVA

06/07/2014

u SPORT

SJAJNA FUDBALSKA PREDSTAVA, EVROGOL RADOVANOVA
DSC_0012 DSC_0018Opovo, 06. jul 2014;
Možda fizički nisu bili spremni za veliku fudbalsku igru, fudbalski veterani iz Opova i Pančeva pružili su nam sjajnu  fudbalsku predstavu. Pregršt sjajnih poteza, dva izuzetna gola, bili su dovoljni da zadovoljni napustimo ovu utakmicu.

U prvom poluvremenu gledali smo uglavnom izjednačenu borbu u kojoj su se bolje snašli domaćini i evrogolom Petra Radovanova sa nekih 30 metara došli u vođstvo polovinom poluvremena. Gosti su bili bolji rival u drugom delu igre i zasleženo izjednačili. U svakom slučaju dobra utakmica i još jedan lep primer sportskog ponašanja i druženja.

Na trećem poluvremenu, Opovčani i Pančevci su se dogovorili da odigraju još jedan susret u četvrtak ali u kojem će Pančevci biti domaćini u Opovu.

Omladinac: Krivokuća, Čačija D, Giošev, Jožika, Čačija P, Nikolić, Šojić, Radovanov, Lazić, Luković, Hadžić, Karajović, Stojić, Simić, Ranđelović.

Železničar: Nedeljov, Kovač, Glumac, Bogojević, Kovačević, Joksimović, Kadar, Gava, Radosavljević, Spajt, Dragojević, Đerić, Lazić, Marić, Ivanović, Brkić, Radulac.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Školski sport: Opštinsko takmičenje u atletici

Opštinsko takmičenje u atletici OPOVO, 23. april 2024 - Na sportskom centru u Opovu, održano je 15. aprila Opštinsko prvenstvo u atletici, za učenike od 5 do 8 razreda. Učenici su se nadmetali u sledećim disciplinama: 60m, 100m, 300m, skok uvis, skok udalj i bacanje...

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

Fudbal: Veliki fudbalski derbi pripao Sakuljanima

SAKULE, 21. april 2024 – Veliki derb Druge južnobanatske lige – zapad i i velika fudbalska predstava koju su upotpunili navijači oba kluba na prepunim tribinama stadiona Sveti Nikola u Sakulama. Derbi koji verovatno odlučuje šampiona, ali treba sačekati poslednje kolo...

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

Nova goleada u Opovu, raspoloženi strelci Omladinca

OPOVO, 21. april 2024 – Fudbaleri opovačkog Omladinca priredili su još jednu goleadu za svoje navijače. U 15. kolu Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo, Omladinac je više nego ubedljivo savladao Jedinstvo iz Dubovca. OMLADINAC 1927 (Opovo) – JEDINSTVO...

najnovije

najčitanije