Vidovdanski turnir 2014: NS PKB POBEDNICI TURNIRA

29/06/2014

NS PKB POBEDNICI TURNIRA
DSC_0174 DSC_0179 DSC_0180 DSC_0185 DSC_0189 DSC_0191 DSC_0197 DSC_0198 NS PKB DSC_0207 DSC_0217Opovo, 28. jun 2014:
Na tradicionalnom fudbalskom turniru i verovatno najdugovečnijoj sportskoj manifestaciji u našoj opštini – Vidovdanskom turniru 2014, koji se održava u opovačkom naselju Kertiz, ove godine je trijumfovala ekipa NS PKB. Sasvim zasluženo, nakon dve teške utakmice, njihov kapiten je podigao pobednički pehar.

Na turniru su učestvovale četiri ekipe, a u predigri brojnu publiku su u revijalnoj utakmici „zagrejali“ dečaci i devojčice iz Opova.

U prvom meču sastali su se JP „Mladost“ i Kertiz. Velika razlika u godinama, fizičkoj pripremi ali i gabaritima oko „stomačnog dela toraksa“ već nakon desetak minuta odlučili su pobednika. Borili su se komunalci u početku dok su imali „vazduha“, golman Čop je branio i neodbranjivo ali su utakmicu na kraju završili sa „tuce“ golova u mreži komunalaca.

U drugoj polufinalnoj utakmici između Joletovih pulena (Ćirić i sin) i NS PKB gledali smo pravu fudbalsku dramu. U regularnom delu, utakmica je završena nerešeno 1:1, nakon čega su usledili penali. Pobednik je odlučen tek u drugoj seriji i u finale su se plasirali momci iz ekipe NS PKB.

Utakmica za treće mesto nije odigrana jer su se veterani iz JP Mladost potpuno istrošili u prvom meču, a u finalu između PKB-a i Kertiza videli smo tvrdu i izjednačenu utakmicu u kojoj su na kraju trijumfovali fudbaleri PKB-a reztultatom 2:1.

Kao i prethodnih godina, organizator je za sve prisutne (publiku i učesnike) obezbedio besplatno osveženje i zakusku, a za decu besplatan sladoled.

– Zahvaljujemo se svim učesnicima, a posebno se zahvaljujemo našim sponzorima koji su finansirali celokupnu manifestaciju – Opštini Opovo i firmi Ćirić i sin, izjavio je ispred organizatora predsednik organizacionog odbora turnira Dragan Jošilović.

 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije