Atletsko Prvenstvo Srbije u dvorani za mlađe juniore: PRVOG DANA TAKMIČENJA DVE BRONZE ZA OPOVČANE

15/02/2020

u SPORT

PRVOG DANA TAKMIČENJA DVE BRONZE ZA OPOVČANE

Beograd, 15. februar 2020;

Na Prvenstvu Srbije za mlađe juniore u dvorani, prvog dana takmičenja atletičari opovačkog Spartaka okitili su se sa dve bronzane medalje.

Boris Mojsa je u trci na 400 metara bio treći uz oboren lični rekord 52,12 sekundi, a isti uspeh je ostvario i Stefan Jovanov koji je bacio kuglu 15,01 metar. Miloš Milkovski je osvojio peto mesto u skoku u vis uz oboren lični rekord koji sada iznosi 174cm.

U nedelju opovački šampion i državni prvak Boris Mojsa nastupa u svojoj disciplini – trci na 800 metara gde će biti jedan od glavnih favorita. Termin trke na 800 metara je 13:30h, a Boris će u I grupi pod startnim brojem 244, trčati u stazi osam. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije