FK „Omladinac“ Opovo: OPOVČANI STARTOVALI SA PRIPREMAMA

image_pdfimage_print

OPOVČANI STARTOVALI SA PRIPREMAMA

Opovo, 12. februar 2020;

Fudbaleri opovačkog Omladinca započeli su pripreme za prolećnu sezonu. Nakon prvog dela sezone zaostaju dva boda za trećim i četvrtim Uzdinom i Glogonjom i nadaju se boljim igrama sa ciljem  osvajanja jednog od prva četiri mesta koje vode u baraž za viši rang.

Omladinac su napustili Miloš Cvetković i Nikola Stupar, ali će na terenu ponovo biti oporavljeni Đorđe Grčak, Marko Mosić, Srđan Markuc, Darko Todorovski, Bojan Savić i Nikola Radovanović. Pored ovih iskusnih igrača u redove seniorskog tima priključili su se omladinci braća Dalibor i Danijel Janjić, Nemanja Bogić, Stefan Giošev i Uroš Dragojlov, koji će svakako najviše pomoći omladinskoj ekipi, koja zauzima drugo mesto u prvenstvu, a koje vodi u baraž za ulazak u Kvalitetnu ligu Vojvodine.

Takođe, i treća ekipa Omladinca 1927, koju čine pioniri, uspešno se takmiči u Prvoj ligi pionira južnog Banata i njihove pripreme se održavaju u školskoj sportskoj sali. Klub poziva navijače Omladinca i sve ljubitelje fudbala da u nedelju 16. februara (13:30h) dođu i pogledaju prijateljsku utakmicu prvog tima sa Unireom iz Uzdina.