Aktivna socijalna politika: AGREGAT ZA PORODICU JANKOVIĆ (VIDEO)

10/02/2020

AGREGAT ZA PORODICU JANKOVIĆ

Baranda, 10. februar 2020;

Posredstvom lokalne samouprave još jednom socijalno ugroženom domaćinstvu doniran je agregat za struju koji će im omogućiti određen broj sati sa električnom energijom. Za porodicu Janković u Barandi, agregat i pakete za decu uručili su pomoćnik predsednika opštine Nebojša Kovačević i potpredsednik Saveta mesne zajednice Baranda Milovan Knežević.

„Ovo je nastavak naše aktivne socijalne politike, Jelica se obratila predsedniku opštine kroz praksu „Otvorena vrata“, ukazala na veliki broj članova domaćinstva i posebno veliki broj dece u okviru domaćinstva, kao i činjenicu da duži niz godina nemaju snabdevanje električnom energijom, a razlog tome su nesređeni imovinsko – rodbinski odnosi. S obzirom na veliki broj dece u ovom domaćinstvu, želeli smo da im na neki način ulepšamo detinjstvo, a način smo našli nabavkom agregata za struju. Ovo je samo jedna u nizu naših akcija aktivne socijalne politike i brige o svim građanima, ne samo socijalno ugroženim, i nastavljamo istim tempom“ izjavio je Kovačević.

U neuslovnom stambenom domaćinstvu žive članovi tri generacije porodice Janković, šestoro odraslih i petoro dece. Bez struje su duži niz godina.

„Mnogo će nam značiti ovaj agregat, pošto već par godina imamo problem sa električnom energijom i nikako to da rešimo, tako da će nam agregat dobro doći“, izjavila je Jelica Janković u ime svojih ukućana.

Pored agregata za struju, Kovačević i Knežević su uručili pakete sa slatkišima i igračkama za najmlađe članove ovog domaćinstva. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije