Opremanje prostorija UPIK Opovo: URUČENA TV OPREMA I KLIMA UREĐAJ, PUŠTEN U RAD SISTEM GREJANJA (VIDEO)

03/02/2020

URUČENA TV OPREMA I KLIMA UREĐAJ, PUŠTEN U RAD SISTEM GREJANJA

Opovo, 3. februar 2020;

Saradnja na realciji Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo, lokalne samouprave i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja rezultirala je nizom realizovanih projekta koji su objekat u kojem se nalaze prostorije ovog udruženja učinile funkcionalnijim, a njihov rad i aktivnosti kvalitetnijim.

Ministar Zoran Đorđević je u više navrata posetio UPIK Opovo, uspostavljeni su srdačni odnosi i vođeni konstruktivni razgovori, tako da je ovo Udruženje uz sufinansiranje resornog ministarstva i lokalne samouprave postalo primer kvalitetnog rada, ne samo u Vojvodini, već i u celoj Srbiji.

Povodom obećanja ministra Đorđevića, Udruženju je uručena TV oprema i klima uređaj, a pozdrave iz ministarstva članovima UPIK Opovo preneo je predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je ujedno obišao i novoizgrađenu kotlarnicu na pelet i sistem grejanja, koji su takođe rezultat sufinansiranja resornog ministarstva i lokalne samouprave.

„Želim da izrazim iskreno zadovoljstvo što sam ponovo u Barandi, ovde sa ovim ljudima. U ime Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i ministra Đorđevića došao sam da svečano otvorimo i pustimo u rad sistem grejanja, koje je od vitalnog značaja za ovo Udruženje jer je predstavljalo problem prethodnih nekoliko godina. Lokalna samouprava je uradila kompletnu projektno tehničku dokumentaciju, Ministarstvo je finansiralo kompletne radove i epilog toga jeste da danas ovi ljudi imaju grejanje tokom zimskih meseci. Takođe, ono što je ministar obećao, kada je bio ovde, a to su televizor i klima uređaj, evo danas smo i to doneli i u ime Ministarstva i u ime ministra lično uručili. Nadam se da smo ovim gestom Udruženju i svim ovim ljudima koji su u njemu aktivni njihov rad i aktivnosti učinili lakšim i kvalitetnijim“ izjavio je Tasić. 

Predsednik UPIK Opovo Sava Lazin ističe da su eksterijerni i enterijerni infrastrukturni radovi na samom kraju i da će to omogućiti rad Udruženju preko cele godine. 

 „Evo konačno se zatvara krug, danas je stigao televizor i klima uređaj od strane Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, donaciju je uručio predsednik opštine, tako da smo sad sa kotlarnicom vezali grejanje preko zime, klima uređajem hlađenje preko leta, i za ove četiri godine naše Udruženje je napravilo veliki „posao“. Završili smo terasu, urađen je plato, uređeno dvorište, unutrašnja infrastruktura je završena, tako da sada možemo biti aktivni preko cele godine“, rekao je Lazin.

Naravno, predstavnici lokalne samouprave i Udruženja paraplegičara i kvadriplegičara Opovo poručuju da ovde neće stati i da će saradnju na obostrano zadovoljstvo nastaviti na nekim drugim novim projektima.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije