Aktiv žena Opovo: PAKETI HRANE I HIGIJENE ZA PET PORODICA

25/01/2020

PAKETI HRANE I HIGIJENE ZA PET PORODICA

Opovo, 25. januar 2020;

Uz podršku i saradnju Centra za socijalni rad, Aktiv žena Opovo četvrtu godinu za redom organizuje i sprovodi humanitarnu akciju u kojoj obilaze socijalno ugrožena i staračka domaćinstva i uručuju pakete hrane i higijene.

Sa sloganom „Da nam početak godine bude u znaku humanosti, saradnje, saosećanja i razumevanja“ članice Aktiva žena Opovo, spremaju slatko – slano pecivo i kolače, koje zajedno sa prikupljenim sredstvima za higijenu, spremaju u pakete koji su ove godine bili namenjeni za pet porodica u Opovu.

„Uvek se rukovodimo maksimom da naše malo nekom znači mnogo, i zaista ovu akciju uvek sprovodimo sa puno ljubavi i empatije prema sugrađanima koji nemaju mogućnosti da obezbede osnovne uslove za život. To su najčešće staračka domaćinstva i pojedinci, usamljeni ljudi bez najbližih o kojima nema ko da brine i mi na ovaj način želimo da im pomognemo i pokažemo da nisu sami“, izjavila je povodom akcije predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

najnovije

najčitanije