Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje: RASPISAN KONKURS ZA NABAVKU INTERAKTIVNIH TABLI

15/01/2020

RASPISAN KONKURS ZA NABAVKU INTERAKTIVNIH TABLI

Novi Sad, 15. januar 2020;

Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice raspisao je konkurs za finansiranje nabavke opreme – interaktivnih tabli s projektorom za ustanove osnovnog i srednjeg obrazovanja i vaspitanja i učeničkog standarda na teritoriji AP Vojvodine. Pokrajinskom skupštinskom odlukom o budžetu AP Vojvodine za 2020. godinu obezbeđeno je 70.400.000,00 dinara za tu namenu.

„Nastavljamo s modernizacijom i digitalizacijom u oblasti obrazovanja. S tim u vezi, ove godine smo namenili ukupno 156 miliona dinara za nabavku opreme, od kojih nešto više od 70 miliona dinara izdvajamo za pametne table. Cilj akcije Pametnu tablu u svaku školu! jeste da svaka škola, svako izdvojeno odeljenje i svaki dom učenika u Vojvodini dobije po jednu interaktivnu tablu s projektorom”, izjavio je potpredsednik Pokrajinske vlade i resorni sekretar Mihalj Njilaš.

Konkurs je otvoren do 21. januara, a prijave se podnose isključivo onlajn, tj. putem veb-aplikacije Sekretarijata. Interaktivne table s projektorom biće isporučivane i montirane onim redosledom kojim su se ustanove prijavile.

Više informacija u vezi s konkursom i načinom apliciranja možete naći na sledećem linku: 

http://www.puma.vojvodina.gov. rs/etext.php?ID_mat=10359

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije