Sportski savez Opštine Opovo: PREPONE I HULAHOP OBRUČI ZA BAMBI

13/01/2020

PREPONE I HULAHOP OBRUČI ZA BAMBI

Opovo, 13. januar 2020;

Sportski savez Opštine Opovo donirao je Predškolskoj ustanovi Bambi u Opovu 10 atletskih prepona i 20 hulahop obruča.

Donaciju je uručio predsednik Sportskog saveza Opštine Opovo Igor Vujić, koji je tom prilikom istakao značaj fizičkog vaspitanja kod najmlađeg uzrasta.

„Veoma je važno da se deca u najmlađem uzrastu pravilno fizički razvijaju i kroz igru steknu sportske navike, tako da smo se ove godine odlučili da doniramo predškolsku ustanovu sa 10 malih plastičnih prepona prilagođenih njihovom uzrastu i 20 hulahop obruča“, izjavio je nakon uručivanja donacije Igor Vujić.

Ispred predškolske ustanove Sportskom savezu Opštine Opovo zahvalila se pomoćnica direktora PU „Bambi“ Spomenka Vujčin, koja je rekla da će se ove sportske sprave iskoristiti na najkvalitetniji način.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije