Agros doo Opovo za sportiste: POKLONI ZA OPOVAČKE KOŠARKAŠICE I FUDBALERE

31/12/2019

POKLONI ZA OPOVAČKE KOŠARKAŠICE I FUDBALERE

Opovo, 30. decembar 2019;

Kao društveno odgovorna firma koja godinama učestvuje i podržava humanitarne akcije i sportske klubove i manifestacije, Agros doo Opovo je i pred ovu Novu godinu organizovao podelu paketa i nagrada za mlade sportiste iz naše opštine.

Fudbaleri Opova – Sportske igre mladih

Direktor Agrosa Jovan Rackov i menadžerka Hotela „Stari Banat“ Olivera Mihajlović uručili su poklone svim košarkašicama Agros Basketa, čiji su generalni sponzor i fudbalskoj ekipi Opova.

KK Agros Basket

Poseban prijem je napravljen za pionirke Agros Basketa, koje su prošle sezone osvojile KSB ligu za mlađe pionirke i državno školsko prvenstvo, kao i fudbalere Opova, koji su osvojili državno prvenstvo na Sportskim igrama mladih i učestvovali u međuregionalnom finalu u Splitu gde su osvojili bronzanu medalju.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije