Novogodišnji vašar u Opovu: PRODAJNA IZLOŽBA, MAŽORETKINJE I DEDA MRAZ (VIDEO)

30/12/2019

PRODAJNA IZLOŽBA, MAŽORETKINJE I DEDA MRAZ
Opovo, 29. decembar 2019;

Sada već tradicionalni novogodišnji vašar u organizaciji ONB – Kulturni centar Opovo, održan je u popodnevnim časovima u opovačkom parku.

Oko dvadesetak izlagača na svojim štandovima predstavilo se širokim dijapazonom proizvoda – kulinarskim specijalitetima, rukotvorinama i suvenirima u duhu novogodišnjih praznika, a posetioci su mogli da uživaju i u degustaciji kuvanog vina koje su spremali aktivisti Inicijative mladih Opovo.

Zajedno sa direktorkom ONB Opovo Katarinom Nikolić Ralić, bazar je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić, koji je u izjavi za Glas Opova rekao da je protekla godina jedna od najuspešnijih za lokalnu samoupravu i najavio besplatno klizalište u narednih mesec dana.

„Iza nas je verovatno jedna od najuspešnijig godina za lokalnu samoupravu kada su u pitanju realizovani projekti. Staru godinu smo ispratili sa novogodišnjom predstavom, podelom paketića za mališane i ovim vašarom, koji je svake godine sve masovniji. Mogu ekskluzivno da najavim da će već za par dana početi da radi klizalište, koje će biti otvoreno u narednih mesec dana tokom zimskog raspusta. Takođe, iskoristio bih priliku da svim sugrađanima čestitam novogodišnje i božićne praznike, da ih provedu sa svojim najmilijima u zdravlju i sreći i da nam Nova 2020. godina bude još uspešnija“, poručio je Tasić.

Pored prodajnih izložbi, na ovogodišnjem bazaru posetioci su mogli da vide nastup Lavica, mažoretkinja iz Pančeva, kao i njihove sekcije iz Opova. Lavice su višegodišnji državni prvaci u više kategorija i nosioci medalje sa evropskog prvenstva.

Takođe, za najmlađe se pobrinuo Deda Mraz, koji je saslušao njihove želje i delio slatkiše.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije