Privredna komora južnobanatskog upravnog okruga: AGROSU PRIZNANJE ZA POSEBAN DOPRINOS PRIVREDI JUŽNOG BANATA

09/12/2019

AGROSU PRIZNANJE ZA POSEBAN DOPRINOS PRIVREDI JUŽNOG BANATA

Opovo, 9. decembar 2019;

Na devetoj sednici Parlamenta privrednika regionalna Privredna komora južnobanatskog upravnog okruga Pančevo dodelila je godišnja priznanja uspešnim privrednicima i preduzećima.

Opovačko preduzeće Agros doo Opovo dobilo je priznanje za poseban doprinos privredi južnog Banata. Agros je godinama jedan od najuspešnijih poljoprivrednih kombinata u regionu, a svoje proizvode distribuiraju za Frikom, Friglo, Aretol i Marbro.

Nagradu je primio direktor Agrosa Jovan Rackov, koji je najavio izgradnju hladnjače i saradnju sa kooperantima sa teritorije Opštine Opovo.

„Velika dela tek predstoje, a to jeste izgradnja novih kapaciteta i podsticaj manjim proizvođačima da nađu sebe i da ostvare svoje ekonomske interese. Inače, alternativa je vrlo nepovoljna“, izjavio je za Radio – televiziju Vojvodine Jovan Rackov.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije