Uređenje groblja u Barandi: POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE (VIDEO)

04/12/2019

POČELA IZGRADNJA NOVE KAPELE

Baranda, 4. decembar 2019;

Nakon Sakula gde je u prvoj polovini godine izvršena kompletna rekonstrukcija postojeće, u Barandi su startovali radovi na izgradnji nove kapele na groblju. Radove je obišao predsednik opštine dr Zoran Tasić, zajedno sa svojim saradnicima iz kabineta, zamenikom Žikom Nestorovićem, pomoćnikom Nebojšom Kovačevićem, pokrajinskim poslanikom Predragom Ginculjom i članom Saveta mesne zajednice Baranda Aleksandrom Veslinovim. Sa projektom ih je ispred izvođača radova upoznao direktor komunalnog preduzeća Dragan Živković.

Utoku izgradnja kapele u Barandi

Predsednik opštine je istakao plan i želju da naša opština kada su u pitanju ovakve vrste komunalnih usluga bude kompatibilna sa većim gradskim sredinama.

„Prethodnih nekoliko meseci radili smo kompletnu rekonstrukciju groblja u Barandi, završili smo ograđivanje i betoniranje dela staza u okviru groblja, a ono što smo ranije najavili sada upravo i realizujemo, a to je izgradnja kapele. Očekujemo da će do kraja ove godine biti stavljena pod krov, a radove ćemo nastaviti početkom naredne godine. Ovaj projekat je sklopu plana da uredimo postojeće i izgradimo nove kapele u sva četiri opštinska mesta“, izjavio je Tasić.

Predstavnici lokalne samouprave obišli radove

Izvođač radova je Javno preduzeće „Mladost“ Opovo, a završetak eksterijernih radova očekuje se do kraja godine.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

Rešava se problem sa javnom rasvetom u Sefkerinu

SEFKERIN/OPOVO 10. april 2024. Nakon što je lokalna samouprava dobila povratnu informaciju o problemu javne rasvete u delu naselja Sefkerin, kontaktirana je firma nadležna za održavanje javne rasvete koja je izvršila kontrolu i utvrdila kvar trafoa koji je u...

najnovije

najčitanije