Aktiv žena Opštine Opovo: ODRŽANA TRADICIONALNA GODIŠNJA PROSLAVA (VIDEO)

01/12/2019

ODRŽANA TRADICIONALNA GODIŠNJA PROSLAVA

Opovo, 1. decembar 2019;

Tradicionalno, krajem svake godine Aktiv žena Opštine Opovo organizuje proslavu i druženje u Hotelu „Stari Banat“ u Opovu. U potpuno ispunjenoj i velikoj i maloj hotelskoj sali, gde je prisutvovalo 150 žena,  i ovog puta bilo je veselo i bogato sadržajem.

Tasić pozdravio žene na proslavi

Prisutne dame i njihov skup pozdravio je predsednik opštine dr Zoran Tasić.

„Želim vam lepo veče i druženje, zaista sam oduševljen atmosferom i vašim aktivizmom, a evo sada vam mogu reći da će u narednih par meseci 50 žena sa teritorije naše opštine imati dve besplatne jednodnevne eksurzije, koje će finansirati lokalna samouprava, Jedna ekskurzija će biti pre, a druga posle nove godine“, poručio je predsednik opštine.

Oboren rekord, prisustvovalo 150 žena

Predsednica Aktiva žena Opovo Zorica Ugrinov se zahvalila predsedniku opštine na lepim rečima, kao i svim ženama koje su danas došle.

„Večeras je oboren rekord po broju prisutnih, Aktiv žena Opovo ovu proslavu organizuje svake godine, kao i druga brojna druženja, akcije i manifestacije. Nastavljamo istim tempom i pozivam sve žene dobre volje da nam se pridruže u radu udruženja“, rekla je Zorica Ugrinov.

Uz igru, muziku i tombolu veselje je potrajalo do duboko u noć.

Organizovana i tombola

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije