Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: ROLOVANI BRANCIN SA POVRĆEM

01/12/2019

u OGLASI

ROLOVANI BRANCIN SA POVRĆEM

Brancina dobro oprati hladnom vodom, filetirati, ponovo dobro oprati vodom, zatim prosušiti. Luk, papriku, tikvice iseći na trakice i izdinstati na maslinovom ulju uz dodatak soli i bibera, dodati čeri.
Na pripremljene filete staviti povrće i srolati rolnicu, ispeći u rerni na 200 stepeni 15minuta. Grašak, šargarepu i kukuruz dodati na prethodno zagrejano ulje i dinstati oko 2 min pa dodati prethodno skuvan pirinač. Al dente,začiniti. Rižoto  oblikovati, i na njega postaviti pečenu ribu i servirati toplo uz belo vino sorte šardone.

Rolovani brancin sa povrćem

Namirnice:

Fiteti brancina ……..220g

tikvice ……………..150g

crvenog luka ………100g

crvene paprike …….150g

čeri paradajza ………30g

pirinča ………………80g

graška ………………40g

kukuruza šećerca ……40g

šargarepe ……………20g

Peršunovo lišće

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije