Infrastrukturno uređenje Sefkerina: BETONIRANJE PEŠAČKIH STAZA I TROTOARA (VIDEO)

26/11/2019

BETONIRANJE PEŠAČKIH STAZA I TROTOARA

Sefkerin, 26. novembar 2019;

Građevinska sezona je nastavljena i tokom novembra. Nakon skorašnjih radova u Barandi, prethodnih dana u toku su radovi na uređenju pešačke infrastrukture u Sefkerinu. U okviru ovog projekta betoniraju se staze i trotoari na raskrsnicama, kao i prostor ispred prostorija i igrališta fudbalskog kluba. Ukupno 350 kvadratnih metara.

radovi na uređenju pešačke infrastrukture u Sefkerinu

Radove su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić, njegov zamenik Žika Nestorović, opštinski odbornik i pokrajinski poslanik Predrag Ginculj, opštinski većnik Steva Stankov i direktor JP „Mladost“ Opovo Dragan Živković.

Radove su obišli predsednik opštine dr Zoran Tasić i saradnici

„Kao što smo najavili pre nekoliko nedelja iz Barande „preselili“ smo se u Sefkerin i nastavljamo sa akcijom koja se kontinuirano sprovodi prethodnih godina. Sprovodi se betoniranje pešačkih staza i trotoara na svim ključnim raskrsnicama u našoj opštini. Izvođač radova je naše komunalno preduzeće što još jednom govori da nam je važna podrška svih javnih preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava. I ono što često ističem jeste da se trudimo sve ove godine da se budžetska sredstva ravnomerno raspoređuju na sva četiri opštinska mesta“, izjavio je Tasić  prilikom obilaska radova.

Pešačke staze i trotoari na sefkerinskim raskrsnicama uglavnom nisu bila u zadovoljavajućem stanju, tako da su realizacijom ovog mini projekta rekonstruisani i dovedeni u funkcionalno stanje.

ispred prostorija i igrališta fudbalskog kluba

Izvođač radova je Javno preduzeće „Mladost“, a prema rečima nadležnih, projekat će se nasraviti u zavisnosti od vremenskih prilika i građevinske sezone. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije