Recepti po preporuci kuhinje hotela “Stari Banat”: MUSAKA OD KARFIOLA SA PILETINOM

15/11/2019

u OGLASI

MUSAKA OD KARFIOLA SA PILETINOM

Priprema
Karfiol dobro oprati u hladnoj vodi i skuvati u ključaloj vodi sa začinom ,da bude oko 80% gotov. Pileći file iseći na što sitnije kockice i izdinstati ga sa prazilukom, dodati začine. Kuvani karfiol ispasirati, dodati jaje ,promešati i staviti u posudu u jednom sloju. Na karfiol sipati smesu od mesa i prekriti ostatkom karfiola. Posuti pripremljenom mocarelom i zapeći u rerni na 200C  20min. Musaku iseći na kocke i služiti toplo, uz  kiselo mleko..

Musaka od karfiola sa piletinom

Namirnice:
0,5kg karfiola
240g pilećeg fila
60g praziluka
1 jaje
100g mocarele
Zacin C
Čeri paradajz
So
Biber
Kiselo mleko

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije