Grad Pančevo: SAJAM ZAPOŠLJAVANJA I LETNJIH PRAKSI

09/06/2014

SAJAM ZAPOŠLJAVANJA I LETNJIH PRAKSI
Pančevo, 09. jun 2014;
Grad Pančevo, na osnovu usvojenog Lokalnog akcionog plana za zapošljavanje za 2014, organizuje Sajam zapošljavanja i letnjih praksi, u cilju povećanja vidljivosti mera i programa u oblasti unapređenja zapošljavanja u Pančevu. Sajam će okupiti poslodavce koji su zainteresovani da učestvuju u programu „Studentske letnje prakse“ i poslodavce koji nameravaju da u narednih 6 meseci zaposle nove radnike.

Pozivamo sve zainteresovane da posete Sajam zapošljavanja i letnjih praksi koji će se održati u utorak 10. juna na platou ispred Gradske uprave grada Pančeva (a u slučaju lošeg vremena u Holu Gradske uprave Pančevo), u trajanju od 11 do 14 časova.

Na sajmu se očekuje učešće 37 različitih poslodavaca koji će oglastiti oko 70 slobodnih radnih mesta i/ili omogućiti jednomesečnu praksu tokom leta za oko 50 studenata.

Zainteresovanim sugrađanima će na štandu Grada Pančeva biti dostupne sve potrebne informacije u vezi sa otvorenim javnim pozivima: Mera aktivne politike zapošljavanja „Stručna praksa“ u javnom sektoru za 2014. godinu, „Studentske letnje prakse“ za 2014. godinu i Javni poziv pružaocima usluga za učešće u Programu za podršku početnicima u biznisu (pravno- finansijsko savetovanje u poslovanju). Na štandu Nacionalne službe za zapošljavanje biće na raspolaganju informacije o uslugama i programima koje pruža ova ustanova.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Kako do besplatnog putnog osiguranja preko RFZO-a

Tokom prošle godine izdato je 61.172 potvrde o pravu korišćenja zdravstvene zaštite u zemljama sa kojima Srbija ima ugovore. Izvor/Politika Stiže polako letnja sezona i pripreme za odmor. Bez obzira na to da li će putovati u sopstvenoj organizaciji ili preko...

najnovije

najčitanije