Udruženje penzionera Opštine Opovo: IZLET DO OPLENCA I ARANĐELOVCA

09/11/2019

IZLET DO OPLENCA I ARANĐELOVCA

Opovo, 9. novembar 2019;

Još jedna lepa ekskurzija za penzionere iz naše opštine. U organizaciji Udruženja penzionera Opštine Opovo organizovana je jednodnevni izlet do Oplenca i Aranđelovca. Ekskurzija je finansirana sredstvima preko projektnih konkursa za udruženja koje raspisuje i finansira Opština Opovo.

U okviru ovog izleta bogat sadržaj i obilazak sa stručnim vodičom. Opovački penzioneri posetili su Oplenac gde su obišli crkvu Svetog Đorđa, Karađorđevu crkvu, Mauzolej srpske kraljevske porodice, kuću kralja Petra, spomenik Karađorđu i Karađorđev konak, a ručali su u hotelu Oplenac.

Ispred spomenika Karađorđu

Nakon Oplenca sledio je obilazak Aranđelovca i poseta Bukovičkoj banji.

„Imali smo izuzetno lep izlet, poslužilo nas je vreme, puno toga lepog smo videli i zanilmljivog čuli od našeg stručnog vodiča, tako da se vraćamo prepuni impresija i utisaka“, izjavio je po povratku vođa puta predsednik Opštinskog udruženja penzionera i zamenik predsednika opštine Žika Nestorović.

Obilazak sa stručnim vodičem

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije