Credit Agricole banke i MacFrut: PREZENTACIJA ZA POLJOPRIVREDNIKE

07/11/2019

PREZENTACIJA ZA POLJOPRIVREDNIKE

Opovo, 7. Novembar 2019
Credit Agricole banka, banka broj 1  Francuskoj za poljoprivredu, stanovništvo i privredu i jedna od vodećih svetskih banaka, čiji su predstavnici u sali kulturnog centra našim poljoprivrednicima predstavili svoje proizvode i ponudu.


Na prezentaciji je predstavljen rad Agro sektora i finansiranje poljoprivredne proizvodnje. Agro sektor ima više od 7.000 aktivnih klijenata, poljoprivrednih proizvođača, od kojih je 50% došlo u banku po preporuci postojećih klijenata.
Banka ima dugogodišnje učešće u programima subvencionisanih kredita Ministarstva poljoprivrede, pruža kreditnu podršku za učešće u IPARD programu.
Predstavljeni su krediti za finansiranje kupovine poljoprivrednog zemljišta, mehanizacije, obrtna sredstva, sporazumi za finansiranje zasada lešnika sa Fererom i beskamatno finansiranje đubriva sa Timak agrom.
Predstavljeno je obavljanje elektronskog bankarstva bez naknade,kartica za nabavku goriva na rate na NIS pumpama,  linija za podizanje energetske efikasnosti kroz finansiranje mehanizacije, objekata, izvora obnovljive energije, uz povrat do 10% od iznosa finansiranja.

Prezentacija


MacFrut je italijanski sajam u Riminiju,  i  ima saradnju sa Credit Agricole bankom, koja je jedan od većih sponzora pomenutog sajma. Izlagači i posetioci sajma su lideri iz oblasti proizvodnje i prerade voća i povrća iz više od 90 zemalja.
Profesor iz Italije je predstavio trendove u proizvodnji voća i povrća, potencijalu za izvoz kupusa, luka i predstavio potencijal povrća koje se kod nas ne gaji na velikoj površini, špargle.
Ukazao je da se na predstojećem sajmu koji će se održati u Riminiju od 05-07.05., od povrća akcenat biti na intrenacionalnom izlaganju proizvođača sadnog materijala i krajnjeg produkta za različite sorte paradajza,  predstavljanje voća i začina koji se proizvodi u centralnoj Aziji i regionu Indijskog okeana, internacionalni simpozium proizvođača jagode, kao i na prezentacijama različitih novih tehnologija za zaštitu i proizvodnju voća i povrća.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije