Prezentacija i upis novih članova: SPREMITE SE, SPARTANCI DOLAZE

07/10/2019

u SPORT

SPREMITE SE, SPARTANCI DOLAZE

Opovo, 7. oktobar 2019;

Od 8. oktobra stručni štab Škole fudbala „Spartanac“ kreće na minit turneju po našoj opštini i okolnim mestima gde će održati prezentacije i pokazati metod kako to oni rade. Istovremeno će se vršiti i upis novih polaznika. Naredna dva dana Spartanci su u Opovu, u Predškolskoj ustanovi Bambi (utorak) i Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ (sreda), a ove sedmice posetiće i Sakule, Čentu i Idvor.

dav

Sa Vašom decom rade Saša Komarov (diplomirani fudbalski trener sa D UEFA licencom za rad), Gorana Veselinov (nastavnica engleskog jezika), Saša Varšic (diplomirani učitelj), Filip Vaić (učitelj) i Katarina Radovanov (učitelj).
Dokazani u radu sa decom, ova škola fudbala iz Opova stekla je zavidnu reputaciju na sportskom i pedagoškom planu. Njihovo opredeljenje je rad sa mlađim kategorijama po savremenim metodama koje se primenjuju u visoko razvijenim zemljama zapadne Evrope. Pored fudbalskog obučavanja, odnosno sportsko – tehničkog obrazovanja i fizičkog razvoja, u okviru škole radi Kreativno – pedagoški centar „Podrška učenju“ gde deca učestvuju u učenju i usvajanju gradiva. Jedno od pravila Škole fudbala „SPARTANAC“ je da svi polaznici moraju biti dobri učenici i izvršavati redovne školske zadatke.

Škola fudbala „SPARTANAC“ vrši upis novih polaznika od 5 do 12 godina. Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 060 43 03 503.

„Ime SPARTANAC odabrali smo iz više razloga. Kao što je to bilo u slavnoj antičkoj državi Sparti i naši postulati su zajedništvo, marljivost, borbenost, lojalnost, disciplina… Naravno, prioritet nam je da ispunimo potrebu naših i vaših mališana za fizičkim aktivnostima, da kroz igru zavole sport i naprave prve korake ka formiranju zdrave, fizički sposobne i moralno ispravne osobe“ poručio je prvi trener i koordinator Škole fudbala „Spartanac“ Saša Komarov.

KAO JEDAN SMO SVI – SPARTANCI SMO MI!!!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Fudbal: Petarda u Opovu na startu Opštinske lige

Petarda u Opovu na startu Opštinske lige OPOVO, 24. mart 2024 – Ubedljivom pobedom Opovčani su otvorili prolećni deo sezone Opštinske lige Pančevo – Kovin – Kovačica – Opovo. OMLADINAC 1927 (Opovo) – BORAC (Pločica) 5:0 (3:0); Dobro su Opovčani startovali na početku...

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

AK Spartak: Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu

Opovački atletičari održali godišnju Skupštinu OPOVO, 24. mart 2024 – U velikoj sali Klulturnog centra Opovo,  Atletski klub "Spartak" je održao godišnju Skupštinu kluba. Iznet je izveštaj o radu, finasijski izveštaj i takmičarski izveštaj za 2023. godinu, kao i plan...

najnovije

najčitanije