Prezentacija i upis novih članova: SPREMITE SE, SPARTANCI DOLAZE

image_pdfimage_print

SPREMITE SE, SPARTANCI DOLAZE

Opovo, 7. oktobar 2019;

Od 8. oktobra stručni štab Škole fudbala „Spartanac“ kreće na minit turneju po našoj opštini i okolnim mestima gde će održati prezentacije i pokazati metod kako to oni rade. Istovremeno će se vršiti i upis novih polaznika. Naredna dva dana Spartanci su u Opovu, u Predškolskoj ustanovi Bambi (utorak) i Osnovnoj školi „Dositej Obradović“ (sreda), a ove sedmice posetiće i Sakule, Čentu i Idvor.

dav

Sa Vašom decom rade Saša Komarov (diplomirani fudbalski trener sa D UEFA licencom za rad), Gorana Veselinov (nastavnica engleskog jezika), Saša Varšic (diplomirani učitelj), Filip Vaić (učitelj) i Katarina Radovanov (učitelj).
Dokazani u radu sa decom, ova škola fudbala iz Opova stekla je zavidnu reputaciju na sportskom i pedagoškom planu. Njihovo opredeljenje je rad sa mlađim kategorijama po savremenim metodama koje se primenjuju u visoko razvijenim zemljama zapadne Evrope. Pored fudbalskog obučavanja, odnosno sportsko – tehničkog obrazovanja i fizičkog razvoja, u okviru škole radi Kreativno – pedagoški centar „Podrška učenju“ gde deca učestvuju u učenju i usvajanju gradiva. Jedno od pravila Škole fudbala „SPARTANAC“ je da svi polaznici moraju biti dobri učenici i izvršavati redovne školske zadatke.

Škola fudbala „SPARTANAC“ vrši upis novih polaznika od 5 do 12 godina. Svi zainteresovani se mogu javiti na broj telefona 060 43 03 503.

„Ime SPARTANAC odabrali smo iz više razloga. Kao što je to bilo u slavnoj antičkoj državi Sparti i naši postulati su zajedništvo, marljivost, borbenost, lojalnost, disciplina… Naravno, prioritet nam je da ispunimo potrebu naših i vaših mališana za fizičkim aktivnostima, da kroz igru zavole sport i naprave prve korake ka formiranju zdrave, fizički sposobne i moralno ispravne osobe“ poručio je prvi trener i koordinator Škole fudbala „Spartanac“ Saša Komarov.

KAO JEDAN SMO SVI – SPARTANCI SMO MI!!!