Prva južnobanatska liga, 7. kolo: BARANĐANI ZAUSTAVILI LIDERA PRVENSTVA

01/10/2019

u SPORT

BARANĐANI ZAUSTAVILI LIDERA PRVENSTVA

Baranda, 29. septembar 2019;

RADNIČKI (Baranda) – JEDINSTVO (Vlajkovac) 3:2; Nakon šest uzasopnih pobeda i maksimalnog učinka, ekipa Jedinstva iz Vlajkovca morala je da kapitulira pred raspoloženim Baranđanima, koji su konačno pokazali karakter i da se na ovaj sastav može ozbiljno računati u nastavku prvenstva. I dalje „škripi“ u odbrani, ali dva primljena gola u susretu sa liderom prvenstva nisu toliko alarmantna, a pozitivan je pristp utakmici koja je došla posle neprijatnog poraza u Potporanju.

Nije dobro krenulo za domaćina. Poveli su gosti vrlo rano pogotkom Simića u 15. minutu ali je kapiten Milan Stojković već u 20. minutu izjednačio. Tri minuta kasnije Igor Starčević dovodi Baranđane u vođstvo, što je bio rezultat poluvremena.

U nastavku meča gosti su konkretniji i atakuju kako bi izjednačili što im drugim pogotkom Simića uspeva u 67. minutu. Treba reći da se istakao golman radničkog Ćulibrk sa nekoliko izvanrednih intervencija. Nakon izjednačenja, Radnički ponovo igra ofanzivnije, a u igru ulazi provereni džoker Drulović. Napadačka taktika se na kraju isplatila, kada je u 81. minutu pobednički gol postigao dvostruki strelac Starčević podsetivši na svoju golgetersku formu iz prošle sezone.  

RADNIČKI: Ćulibrk, Nikolić, Radojev, Domaj, Stevanović, Maksić (Divljački 70’), Starčević (Jeftović 81’), Čubrilo, Stojković, Babin (Drulović 67’), Milenković.

REZULTATI 7. kola: BAK – Dolina 2:2; Crvena Zvezda – Jugoslavija 3:0; Partizan (G) – Partizan (U) 1:1; Radnički (B) – Jedinstvo 3:2; Budućnost – Potporanj 2:4; Hajdučica – Polet 2:2; Radnički (K) – Spartak 5:4; Sloga – Strela 1:0.

TABELA: 1. Jedinstvo (18); 2. Potporanj (18); 3. Radnički (K) (16); 4. Strela (16); 5. Dolina (13); 6. Sloga (12); 7. Polet (11); 8. Partizan (G) (19); 9. RADNIČKI (B) (9); 10. Spartak 1911 (8); 11. Partizan (U) (6); 12. Budućnost (6); 13. Crvena zvezda (5); 14. BAK (5); 15. Jugoslavija (3); 16. Hajdučica (1).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Fudbal: Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda

Ozren Jovičin u timu amaterske reprezentacije Beograda SEFKERIN, 29. mart 2024 – Sefkerinac Ozren Jovičin nastupio je za fudbalsku reprezentaciju Beograda koja je odigrala utakmicu sa Slovenijom u okviru amaterskih reprezentacija. Utakmica je odigrana na terenu...

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

Zmajevi iz Sefkerina šampioni Evropskog kupa u Mađarskoj

SEFKERIN, 25. mart 2024 – Dvorana "Arena" u gradu Mošonmađorovaru u Mađarskoj bila je domaćin Evropskog kupa u sanda fulkontakt borbama 23. i 24. marta, gde su takmičari osam država ukrstili rukavice u konkurenciji po starosnim i težinskim kategorijama. Odličan uspeh...

najnovije

najčitanije