„Muzički snovi“ u Kulturnom centru Opovo: KONCERT NAJLEPŠIH NOTA KLASIČNE MUZIKE

20/09/2019

KONCERT NAJLEPŠIH NOTA KLASIČNE MUZIKE

Opovo, 20. septembar 2019;

Za ljubitelje klasične muzike Kulturni centar Opovo pripremio je novi umetnički doživljaj. U subotu, 21. septembra u 20:00 časova održaće se koncert pod nazivom „Muzički snovi“ – najlepše note operske literature, operete, mjuzikla, filmske muzike i napolitanskih kancona. Termin koncerta je 20:00h, a ulaz je besplatan.

„Na osnovu lepog iskustva kada smo prošle godine organizovali sličan koncert, i ove godine svi ljubitelji klasične muzike imaće priliku da uživaju u poznatim arijama“, rekla je povodom predstojećeg koncerta direktorka ONB Opovo Katarina Nikolić Ralić.

Na koncertu će nastupiti Nevena Živković (pijanista, korepetitor), Aleksandar Stefan Radišević (bariton) i Gabrijela Ubavić (lirsko-koloraturni sopran). Na repertoaru biće dela Mocarta, Pučinija, Geršvina, Lehara, Dala, ruskih romansi i francuskih šansona, pesme iz mjuzikla i filmova (Fantom iz opere, Priča sa zapadne strane, Prljavi ples, Njujork Njujork), ali savremenih domaćih autora kao što je Goran Bregović.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

Pozorište: „Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo

„Sećaš li se“ na sceni Kulturnog centra Opovo OPOVO, 8. april 2024 – Na sceni Kulturnog centra Opovo odigrana je pozorišna predstava „Sećaš li se“, a ljubitelji pozorišne umetnosti i ovog puta su ispunili salu, uživali u predstavi, a glumice ispratili gromkim...

najnovije

najčitanije