Glas Opova: OBJAVILI SMO 10.000 PRILOGA

18/09/2019

OBJAVILI SMO 10.000 PRILOGA

Opovo, 18. septembar 2019;

Informativni Internet portal „Glas Opova“ danas je objavio svoj 10.000-ti prilog. Kako mesečno objavljujemo u proseku oko 150 priloga jedan smo od najproduktivnijih internet portala u regionu. Naše priloge čine informativni sadržaji iz svih oblasti društvenog života naše opštine – kulture, sporta, društva, lokalne samouprave, privrede, kao i brojne reportaže, putopisi i feljtoni, koje su drugi mediji često i integralno prenosili u svojim vestima.

 Osnivač Internet portala „Glas Opova“ je istoimeno udruženje, a Glas Opova je jedino javno glasilo na teritoriji Opštine Opovo koje je zvanično registrovano u Registru medija koji vodi Agencija za privredne registre Republike Srbije.

Pored novinarskih sadržaja Glas Opova se bavi fotografskom i video produkcijom za koje smo dobili više nagrada i priznanja. U našoj produkciji izdali smo na desetine istorijsko-dokumentarnih i naučno-popularnih publikacija čiji smo kompletni autori. Takođe, Glas Opova je medijski sponzor svih manifestacija, sportskih klubova, udruženja nevladinog sektora i humanitarnih akcija na teritoriji naše opštine. Istovremeno smo realizovali i brojne edukativne projekte, bili smo organizatori muzičkog festivala RockOFest.

U pitanju je posao koji zahteva svakodnevno angažovanje tokom celog dana i vikendom i praznikom, tako da ovaj poduhvat naše male redakcije od dva člana sa nekoliko povremenih saradnika, predstavlja i veliki uspeh i veliki izazov.
Glas Opova se finansira konkursnim apliciranjem na projektima i sponzorskim marketingom, tako da nam svaka pomoć i saradnja ovog tipa mnogo znači i pomaže da opstanemo.  Ovom prilikom bismo želeli da se zahvalimo našim stalnim saradnicima, kako pojedincima tako i privrednim subjektima koji se konstantno ili povremeno kod nas oglašavaju.

Zaključno sa današnjim danom, Internet portal „Glas Opova“ zabeležio je 2.253.257 poseta!

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama

U utorak akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama OPOVO, 20. april 2024 – U organizaciji Zavoda za transfuziju krvi Vojvodine i Crvenog krsta Opovo, u utorak, 23. aprila održaće se akcije dobrovoljnog davanja krvi u Barandi i Sakulama. U Barandi, krv se...

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

Vremenske prilike: Umereno do potpuno oblačno

SRBIJA 18. april 2024 Danas umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, ponegde i kratkotrajnim pljuskom, a u planinskim predelima sa snegom. Posle podne i uveče postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Takođe očekuje se slab i umeren vetar, na...

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Vremenske prilike: Promena vremena, zahlađenje i kiša

Promena vremena, zahlađenje i kiša SRBIJA, 16. april 2024 Danas od sredine dana i dalje povećanje oblačnosti, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Očekuje se vetar umerenog intenziteta, jugozapadni, kasnije popodne u skretanju na umeren i jak...

najnovije

najčitanije