Nedelja ruskog dečjeg filma: U UTORAK OTVARANJE MANIFESTACIJE I PRVA PROJEKCIJA

16/09/2019

U UTORAK OTVARANJE MANIFESTACIJE I PRVA PROJEKCIJA

Opovo, 16. septembar 2019;

U utorak, 17. septembra održava se svečana ceremonija otvaranja manifestacije „Nedelja ruskog dečjeg filma. Pored likovne izložbe i ceremonije otvaranja, za prvi dan je predviđena i jedna filmska projekcija, a ulaz je besplatan.

11:30 – 12:00h (mala sala Kulturnog centra Opovo): Otvaranje izložbe dečijih crteža sa Međunarodnog konkursa „DECA RUSIJE OSLIKAVAJU SVOJ SVET“ i skup gostiju za svečanu ceremoniju.
12:00– 12:30h (Kulturni centar Opovo): Svečana ceremonija otvaranja Nedelje ruskog dečijeg filma “Bajke detinjstva” u Opovu. Otvara festival gost iz Rusije – producent, autor scenarija filma „Ostrvo za popravljanje“ Denis Vjaznikov (oficijalni i koncertni program  grupe učenika OŠ „Dositej Obradović“ Opovo i ansambla iz Udruženja Rusa i njihovih potomaka „Romaška“ Pančevo)

12:30– 14:00h (Kulturni centar Opovo): Igrani film-komedija “OSTRVO ZA POPRAVLJANJE” (sa titlovima). Režiser Anna Protokovilo, producent, autor scenarija Denis Vjaznikov, operater Vasilije Šalamov.

Matura – je najveseliji i najuzbudljiviji događaj. Tako misle svi, ali ne i naši junaci. Najnapredniji u 9 „A“ –  di-džej Stas, blogerka Inesa-princeza i njihovi prijatelji smatraju da ovaj praznik mora da bude mnogo veseliji. Umesto tužne pesme o školi, oni uključuju smešni video, koji su snimili o direktoru škole, i time sabotiraju maturu. Roditelji «aktivista» donose surovu odluku: da pošalju krivce na leto u selo da rade na farmi. Osim toga što je selo smešteno na ostrvu usred Oba, odakle nije tako jednostavno pobeći, već je i farmer Stepanič, kome moraju da pomažu – ranije bio vojno lice. To će stvarno biti nezaboravni raspust. Uzrast auditorijuma: za gledaoce starije od 6 godina. 

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije