Fudbal – Druga južnobanatska liga zapad, 3. kolo: NOVA POBEDA OMLADINCA, BUĐENJE SEFKERINACA

16/09/2019

u SPORT

NOVA POBEDA OMLADINCA, BUĐENJE SEFKERINACA

VOJLOVICA 2018 (Pančevo) – OMLADINAC 1927 0:2 (); Druga pobeda Opovčana, što je dobro jer Omladinac osvaja bodove u susretima sa ekipama iz donjeg dela tabele. Videćemo kako će se snaći sa favoritima što će i odlučiti o njihovom krajnjem dometu u ovom prvenstvu.

Domaćin nije iskoristio penal sredinom prvog poluvremena, a Opovčani su poveli pogotkom Nemanje Jovanova u 39. minutu. Konačan rezultat je postavio mladi Milan Puškaš u 69. minutu.

OMLADINAC 1927: Šiđanin, S.Šabanaj, Zina, Todorovski, Marinković (Rankov 16’), Stupar, Milenković (Stojić 46’), Vukelić (Arsenović 71’), Radivojević (R.Šabanaj), N.Jovanov, Dimitrov (Puškaš 46’).

VOJVODINA (Crepaja) – TEMPO (Sefkerin) 0:1 (0:0); Pobedom u Crepaji Sefkerinci su osvojili prve ovosezonske bodove. Da li je ovo konačno buđenje Tempa videćeno u narednom kolu kada im gostuje ekipa Vojlovice koja bi trebalo da bude rival po meri.

U utakmici podjednakih rivala srećniji i spretniji su bili Sefkerinci i zasluženo odneli tri boda iz Crepaje. Domaći su napali od prvog minuta, a gosti su bili primorani da se brane. Međutim u dominaciji Vojvodine nije bilo raspoloženog igrača koji bi mogao da postigne zlata vredan gol. Golman Tempa Vickov je dominirao na gol liniji. Imao je nekoliko briljantnih odbrana. Poslednja linija je trpela veliki pritrisak, skoro celu utakmicu i stojički izdržala da ne primi gol. Vezni red i napadači su se naigrali fudbala s obzirom da se Tempo odlučio na kontra napade, a što je utakmica odmicala njih je bilo sve više. Promašili su napadači Tempa nekoliko šansi ali su jednu uspeli da pretvore u pogodak i ispostaviće se u vredna tri boda. Igrao se 84. minut kada Đinovic prihvata pas od Milićeva, izlazi sam oči u oči sa golmanom i u stilu rasnog strelca matira ga za veliko slavlje.

Ovu utakmicu Tempo je odigrao sa svega jednom izmenom zbog čega je njihova borba morala da bude jača, a pobeda slađa. Treba istaći odličnu partiju “golobradih” momaka sa 16 i 17 godina Stanisavljevića, Jovanova i Stajića, koji su srce ostravili na terenu za ova tri boda. Ali za najboljeg igrača utakmice ipak biramo strelca jedinog gola Đinovica, koji je odlično vodio napade Tempa.

TEMPO: Vickov, Radojičić, Ilkić, Simeon, Kamber, Jovanov, Milankov (Stajić), Stanisavljević, Milićev, Radenković, Đinović.

REZULTATI 3. kola: Unirea – Mundial 0:1; Glogonj – Slavia 3:0; Vojvodina – Tempo 0:1; Vojlovica 2018 – Omladinac 1927 0:2; Pobeda – Jedinstvo Stević 1:4.

TABELA: 1. Glogonj (9); 2. Jedinstvo Stević (9); 3. Mundial (9); 4. OMLADINAC 1927 (6); 5. Unirea (4); 6. Vojvlovica 2018 (3); 7. TEMPO (3); 8. Slavia (1); 9. Vojvodina (0); 10. Pobeda (0).

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

Sportski vikend: U Sakulama se igra derbi prvenstva

U Sakulama se igra derbi prvenstva OPOVO, 19. april 2024 – Ovog vikenda, preciznije u nedelju, najveća pažnja biće usmerena na veliki derbi Druge južnobanatske lige – zapad koji se igra u Sakulama između domaćeg Borca i sefkerinskog Tempa. Utakmica koja će...

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Atletika: Kup Srbije u bacačkim disciplinama

Kup Srbije u bacačkim disciplinama OPOVO, 18. april 2024 - Dok su se Spartakovi trkači u Crvenki, takmičili na Prvenstvi Vojvodine u krosu, Spartakovi bacači su 14. aprila u Sremskoj Mitrovici učestvovali na Kupu Srbije u bacačkim disciplinama u kategoriji starijih...

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

Košarka: Opovački košarkaši šesti na kraju prvenstva

OPOVO, 16. april 2024 – Odigravanjem 22. kola tokom proteklog vikenda, završeno je prvenstvo Druge međuregionalne KSV lige – jug. Sa skorom od 10 pobeda i 10 poraza, košarkaši Opova 99 zauzeli su šestu poziciju. Nešto slabiji uspeh od prošle sezone kada su bili peti...

najnovije

najčitanije