Još jedan projekat za bezbednost u saobraćaju: POSTAVLJANJE USPORIVAČA BRZINE U SAKULAMA (VIDEO)

12/09/2019

POSTAVLJANJE USPORIVAČA BRZINE U SAKULAMA

Opovo, 12. septembar 2019;

Na osnovu konsultacija i dogovora sa građanima naše opštine, lokalna samouprava je pokrenula još jedan projekat iz oblasti bezbednosti saobraćaja. Javno preduzeće „Mladost“ Opovo je izvođač radova, koji su danas startovali u Sakulama gde su na kolovozima u centru postavljeni usporivači saobraćaja i vertikalna saobraćajna signalizacija, kao i obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije.

Direktor JP „Mladost“ Dragan Živković nakon Sakula najavljuje nastavak radova i u ostalim mestima naše opštine.

„Po nalogu koji smo dobili iz kabineta predsednika opštine u vezi neprilagođene vožnje na teritoriji Mesne zajednice Sakule, odnosno ubrzanog toka saobraćaja, izašli smo na teren da postavimo usporivače saobraćaja, obeležimo pešački prelaz i postavimo vertikalnu saobraćajnu signalizaciju. Na ovaj način se doprinosi bezbednosti saobraćaja i mogu da najavim da se naredne nedelje ista akcija nastavlja u ostalim mesnim zajednicama gde će na svim kritičnim tačkama biti postavljeni usporivači saobraćaja sa adekvatnom horizontalnom i vertikalnom saobraćajnom signalizacijom“, najavio je direktor komunalnog preduzeća.  

Utisci građana su pozitivni i oni ovu akciju ocenjuju kao dobru ideju posebno zbog bezbednosti dece koja ovde svakodnevno prelaze ulicu na putu od kuće do škole i nazad.

Radovi u Sakulama obuhvataju postavljanje dva usporivača saobraćaja u centru Sakula (tzv ležeći policajci), obeležavanje horizontalne saobraćajne signalizacije, odnosno pešakog prelaza i postavljanje vertikalne saobraćajne signalizacije u vidu pratećih saobraćajnih znakova obaveštenja. Radovi se nastavljaju na teritoriji cele Opštine Opovo.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije