Konkursi: POZIV MEDICINSKIM SESTRAMA I TEHNIČARIMA ZA POSAO U NEMAČKOJ

22/08/2019

POZIV MEDICINSKIM SESTRAMA I TEHNIČARIMA ZA POSAO U NEMAČKOJ

Konkurs za zapošljavanje medicinskih sestara i tehničara  objavio je projekat Triple Win, koji radi u okviru Nemačke organizacije za međunarodnu saradnju GIZ.

Konkurs podrazumeva nekoliko uslova koji su potrebni za aplikaciju, a radi se o završenoj srednjoj školi opšteg ili pedijatrijskog smera, zatim  se traži dokaz o položenom stručnom ispitu, i radnom iskustvu od najmanje 6 meseci, pozanavanje nemačkog  jezika je poželjno, ali ne i neophodno.
Više od 200 poslodavaca je uključeno u projekat i oni garantuju da će angažovani radnici imati iste uslove za rad koje imaju i ostali radnici u Nemačkoj. Zarada u bruto iznosu ne može da bude manja od 2400 evra .

Kandidati ne plaćaju nikakve nadoknade za posredovanje, niti projekat ostvaruje profit u Srbiji, jer sve troškove snose nemački poslodavci, te je proces posredovanja na apsolutno legalnom, profesionalnom i društveno odgovornom nivou. Prijavljivanje za učešće na projektu je isključivo preko Nacionalne službe za zapošljavanje, koja je, pored evidentiranja svih prijava, takođe zadužena za proveru da li ugovor o radu, koji je ponuđen kandidatima, ispunjava sve pravne uslove prema zakonu Srbije“, naveli su u Triple Win projektu.

Više detalja možete videte na sajtu nacionalne službe za zapošljavanje
OVDE

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije