Ulepšaj! Poduči! Obraduj: VOLONTERI NIS-A UREDILI PREDŠKOLSKU USTANOVU U SEFKERINU

14/08/2019

VOLONTERI NIS-A UREDILI PREDŠKOLSKU USTANOVU U SEFKERINU

Sefkerin, 14. avgust 2019;

Zahvaljujući angažovanju volontera NIS-a, mališani iz Predškolske ustanove „Bambi“ u Sefkerinu dobili su na poklon uređen i svetao prostor, nakon što su „naftaši“ u subotu, 10. avgusta, „zasukali rukave“ i okrečili zidove zabavišta. 

Uz pomoć donacije zaposlenih i kompanije NIS, ovaj prostor će u nastavku akcije biti oplemenjen i novim didaktičkim materijalima, zavesama, tepisima i fototapetama, kako bi deca iz ovog pitomog vojvođanskog mesta u svakom trenutku uživala u prijatnijem okruženju.

Uređenje sefkerinskog zabavišta je samo jedan od  pet projekata NIS-ovog Kluba volontera koji su nedavno izabrani na kompanijskom konkursu „Ulepšaj! Poduči! Obraduj!“ sa fokusom na razvoj zajednice. Projekte su osmislili sami zaposleni NIS-a, koji će okupljeni u timove uložiti vreme, znanje i trud za dobrobit drugih ljudi i zajednice. Pre početka realizacije ovih projekata volonteri su prošli dodatniu obuku-radionicu u organizaciji „Smart kolektiv“.

Klub volontera NIS-a  formalno je osnovan 2018. godine. U fokusu korporativnog volonterizma NIS-a su pomoć socijalno ugroženim kategorijama, deci i omladini, kao i zaštita životne sredine. Do sada je realizovan veći broj akcija, poput uređenja Fruške gore, keja na Tamišu, čišćenje Petrovaradinske tvrđave, kao i uručenje novogodišnjih poklona deci u Opštoj bolnici „Studenica“ u Kraljevu, Kliničkom centru u Nišu, SOS dečijem selu u Kraljevu i Domu za decu u Sremčici.  

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

Završna konferencija EU projekta „Krug podrške“

ОPOVO, 23. april 2024 - Završna konferencija projekta „Krug podrške“ održana je 22. aprila u sali Kulturnog centra Opovo. Projekat „Krug podrške“ je realizovala opština Opovo u saradnji sa Centrom za socijalni rad Opovo i udruženjem „Siguran život“, a uz finansijsku...

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

ONB Opovo: Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku

Nova donacija knjiga za opovačku biblioteku OPOVO, 19. april 2024 – Naša sugrađanka Slavica Karajović donirala je Opštinskoj narodnoj biblioteci Opovo 45 novih knjiga (15 naslova). Prilikom uručivanja knjiga, direktorka biblioteke Katarina Nikolić Ralić se zahvalila...

najnovije

najčitanije