Kompanija DRÄXLMAIER group traži radnike: ISTRAŽIVALI SMO ŠTA NUDE SVOJIM ZAPOSLENIMA

16/12/2019

u OGLASI

ISTRAŽIVALI SMO ŠTA NUDE SVOJIM ZAPOSLENIMA

Opovo, 16.decembar 2019
DRÄXLMAIER Group posluje u Zrenjaninu od 2008. godine i jedan je od najvećih poslodavaca u regionu. Na DRÄXLMAIER lokaciji u Zrenjaninu proizvode se električni sistemi za premijum proizvođače automobila.

Kompanija trenutno zapošljava više od 5.500 ljudi, a sada zbog proširenja proizvodnih kapaciteta raspisuje konkurs za poziciju Radnik u proizvodnji.

Uslovi rada

Kao proizvodno preduzeće u premijum automobilskoj industriji, DRÄXLMAIER Group se oslanja na svoje zaposlene da im pomognu da naprave izvanredne proizvode i stoga im obezbeđuju najbolje uslove za rad prema međunarodnim standardima. Pogon u Nemačkoj koji proizvodi električne sisteme ima isto radno okruženje i iste standarde proizvodnje kao i fabrika električnih sistema u Srbiji, Austriji, Meksiku i Kini. Organizacija radnog prostora, opreme koju zaposleni koriste, kao i procesi, su stogo regulisani i primenjeni u svakoj fabrici u skladu sa lokalnim zakonima.

Ceo radni prostor u obe hale i svim kancelarijama je klimatizovan i klima uređaji rade 24 sata. Temperatura vazduha je uvek u granicama propisanim zakonom.

Beneficije

DRÄXLMAIER Group obezbeđuje besplatan prevoz do radnog mesta za sve zaposlene i svi zaposleni imaju plaćen topli obrok.

U sklopu proizvodnog pogona u Zrenjaninu nalaze se i četiri kantine, a zaposlenima su osim pekarskih proizvoda i brze hrane, dostupni i kuvani obroci.

Svaki zaposleni u toku svoje radne smene ima tri pauze – dve manje i jednu veću za obrok. Ispred svake hale postavljeni su drveni stolovi i klupe na kojima radnici mogu da se odmaraju tokom pauze i provode vreme na svežem vazduhu.

Ujedno, u svakoj proizvodnoj hali postoji i prostorija za odmor i druženje u kojoj je dozvoljeno pušenje.

Strategija isplata

Zaposleni u DRÄXLMAIER Group Srbija znaju da će njihove zarade biti redovno isplaćene na početku meseca za prethodni mesec. Svaki prekovremeni radni sat, rad vikendom i praznicima se uvek plaća u skladu sa zakonom. Kompanija isplaćuje bonuse za učinak i prisustvo.

Minuli rad se ispaćuje za sve godine radnog staža, a ne samo za radni staž ostvaren u toj kompaniji.

Ulaganje u zaposlene

Ljudi su za DRÄXLMAIER najveća vrednost i najveće bogatstvo. Dobrobit zaposlenih ima najviši prioritet u kompaniji.

Zaposlenima pružaju mogućnost ličnog i profesionalnog razvoja i napredovanja kroz besplatne stručne obuke, kurseve i radionice. Samo u 2018.godini, više od 1.100 zaposlenih je prošlo kroz različite programe obuke. Veliku važnost pridaju i međunarodnoj razmeni iskustava u okviru DRÄXLMAIER Group.

Veliki broj prijava za zaposlenje pokazuje da je DRÄXLMAIER atraktivan poslodavac u regionu.

U kompaniji radi više članova jedne porodice. Često se dešava da roditelji donose prijave za posao svoje dece i to je, kako kažu u ovoj kompaniji, jasan pokazatelj da je DRÄXLMAIER dobar i pouzdan poslodavac.

Svi zainteresovani za radu kompaniji DRÄXLMAIER svoju prijavu mogu da pošalju na mejl adresu application-serbia@draexlmaier.de ili poštom na sledeću adresu: „DAD DRAXLMAIER AUTOMOTIVE“ DOO, Skladišna hala 1 „Zrenjaninski park“, Lokacija Bagljaš Aerodrom, 23000 Zrenjanin. Kontakt telefon za sva pitanja 023-519-371

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

CVEĆARA I DAROTEKA „FENSI NENSI“ ULEPŠAVA VAŠE PROSLAVE

Cvećara i daroteka FENSI NENSI vaše proslave može učiniti još lepšim. Radimo dekoraciju prostora cvećem, balonima, specijalnim efektima, vatromet i suvi led (dim). Za odlazak na proslave naša radnja je pravo mesto da izaberete poklon. Velika ponuda klasičnog i...

najnovije

najčitanije