Asfaltiranje u Sakulama: ULICA SVETOZARA MILETIĆA DOBILA ASFALT

12/08/2019

ULICA SVETOZARA MILETIĆA DOBILA ASFALT

Sakule, 12. avgust 2019;

U finišu realizacije ovogodišnjeg projekta asfaltiranja ulica na teritoriji Opštine Opovo, u Sakulama je nakon platoa – parkinga ispred Gomeksa i pošte, asfaltirana ulica Svetozara Miletića, tako da je kompletirano uređenje ovog dela centralne zone Sakula.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je poručio da sa narednim građevinskim projektima očekuje da sve ulice u Sakulama budu asfaltirane.

„Kao sto smo i obećali građanima Sakula, danas smo realizovali projekat asfaltiranja ulice Svetozara Miletića. Ovo je samo početak asfaltiranja ulica, jer u narednom periodu očekujem da sve ulice u ovom naselju koje nemaju asfalt isti dobiju u skladu sa strategijom i politikom lokalne samouprave. Ali takođe, molim građane za strpljenje, jer kad neko u selo nije ulagao godinama, onda je jako teško za tri godine uraditi sve ono sto je potrebno i što građani zaslužuju. Još jednom smo pokazali da nemamo favorizacije ni jednog naseljenog mesta i da su nam sva sela podjednako važna” rekao je predsednik opštine.

Inače, u Sakulama se trenutno pored mini pič terena radi na izgradnji sportskog terena za odbojku na pesku, a početkom septembra sledi popločavanje parkovske staze behaton pločama.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije