Asfaltiranje u Sakulama: ULICA SVETOZARA MILETIĆA DOBILA ASFALT

image_pdfimage_print

ULICA SVETOZARA MILETIĆA DOBILA ASFALT

Sakule, 12. avgust 2019;

U finišu realizacije ovogodišnjeg projekta asfaltiranja ulica na teritoriji Opštine Opovo, u Sakulama je nakon platoa – parkinga ispred Gomeksa i pošte, asfaltirana ulica Svetozara Miletića, tako da je kompletirano uređenje ovog dela centralne zone Sakula.

Predsednik opštine dr Zoran Tasić je poručio da sa narednim građevinskim projektima očekuje da sve ulice u Sakulama budu asfaltirane.

„Kao sto smo i obećali građanima Sakula, danas smo realizovali projekat asfaltiranja ulice Svetozara Miletića. Ovo je samo početak asfaltiranja ulica, jer u narednom periodu očekujem da sve ulice u ovom naselju koje nemaju asfalt isti dobiju u skladu sa strategijom i politikom lokalne samouprave. Ali takođe, molim građane za strpljenje, jer kad neko u selo nije ulagao godinama, onda je jako teško za tri godine uraditi sve ono sto je potrebno i što građani zaslužuju. Još jednom smo pokazali da nemamo favorizacije ni jednog naseljenog mesta i da su nam sva sela podjednako važna” rekao je predsednik opštine.

Inače, u Sakulama se trenutno pored mini pič terena radi na izgradnji sportskog terena za odbojku na pesku, a početkom septembra sledi popločavanje parkovske staze behaton pločama.