Treći dan programa na Mandalini: FOLKLORNI KONCERT U SEFKERINU

06/08/2019

FOLKLORNI KONCERT U SEFKERINU

Sefkerin, 05. avgust 2019;

Trećeg dana programa sefkerinske seoske zavetine Marije Magdaline – Mandalina, na sportskom igralištu Osnovne škole“ Sveti Sava“ održan je koncert folklora na kojem su nastupila kulturno – umetnička društva “Stanko Paunovic” iz Pančeva, „SM Čigra“ iz Opova, i Dom kulture „Mladost“ iz Glogonja.

Manifestaciju je organizovala Sandra Angeloj uz pomoć Mesnog odbora SNS i Unije žena Sefkerin, a priredbu su finansijski podržali Opština Opovo, Mesna zajednica Sefkerin, Pekara M&N iz Sefkerina, Experta Piramida, Sasa Jovičin “Kraljeva voda”. Organizatori upućuju zahvalnost predsedniku opštine Opovo, Osnovnoj školi “Sveti Sava” iz Sefkerina i svešteniku Srpske pravoslavne crkve iz Sefkerina. Pored koncerta, manifestaciju su sa svojim štandovima ulepšale članice Aktiva žena Opovo i Udruženje žena “Pančevke” Gornji grad.

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Danas počeo mini raspust

Danas počeo mini raspust

VOJVODINA, 28. Mart 2024 Školarci iz Vojvodine od danas do srede, 3. aprila uživaće u slobodnom vremenu tokom prolećnog raspusta. Ostali đaci idu na ovu pauzu od ponedeljka, 29. aprila, na kojoj će biti sve do 7. maja kada se vraćaju u školske klupe. Tada se praznuje...

najnovije

najčitanije