Put Baranda – Sakule: SAOPŠTENJE PREDSEDNIKA OPŠTINE OPOVO (VIDEO)

03/08/2019

SAOPŠTENJE PREDSEDNIKA OPŠTINE OPOVO

Opovo, 3. avgust 2019;

Asfaltiranje kolovoza na putu Baranda – Sakule je završeno i ostalo je da se da se finiširaju završni radovi na saobraćajnoj signalizaciji i uređenju bankina i kanala. U kabinetu predsednika opštine održan je sastanak između predstavnika lokalne samouprave i firme Strabag na kojem je dogovorena preostala dinamika radova i naknadne ispravke na saobraćajnici. Tim povodom predsednik opštine Opovo dr Zoran Tasić izdao je saopštenje za javnost:

„Sedmog avgusta biće pušten u saobraćaj put Baranda – Sakule. Očekujem da ćemo do 6. avgusta završiti sve radove na postavljanju vertikalne i horizontalne saobraćajne signalizacije, iskopavanju kanala i uređenju bankina, tako da bi 7. avgusta mogli da uspostavimo normalizaciju saobraćaja na ovoj deonici puta kada planiramo i svečano otvaranje, o čemu ćemo građane naknadno obavestiti.

Od 8. do 26. avgusta biće zatvoren put između Sakula i idvorske raskrsnice jer se nastavljaju radovi na sanaciji ovog dela puta, tako da molim građane za strpljenje i razumevanje.   

Nažalost, prvobitno planiran rok za završetak radova je malo prekoračen, ali iz opravdanih razloga jer nas je pratilo loše vreme, odnosno kišni periodi tokom juna i jula, što je uslovilo nedostatak tehničkih uslova za proširivanje kolovoza. Ipak, uzimajući u obzir veličinu i značaj ovog projekta, smatram da smo uradili veliki posao i nadam se dobrom vremenu kako bi se naredna deonica završila u roku i kvalitetno kao i prethodna.

Predsednik opštine Opovo, dr Zoran Tasić

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

najnovije

najčitanije