Najava bioskopskih projekcija: U LETNJEM BIOSKOPU ANIMIRANI I HOROR HITOVI

image_pdfimage_print

U LETNJEM BIOSKOPU ANIMIRANI I HOROR HITOVI

Opovo, 12, jul 2019;

U sredu 17. jula u letnjem bioskpskom repertoaru Kulturnog centra Opovo na programu su dve projekcije. Od 19:00 časova animirani film u 3D projekciji „Tajne avanture kućnih ljubimaca“ (2. deo) i od 21.00 čas, veliki horor hit „Anabel: Povratak kući“ (3. deo).

Cena ulaznica je 250 dinara i karte se mogu kupiti svakog radnog dana u prostorijama Opštinske narodne biblioteke (do 14:30 časova), a pred samu projekciju u Kulturnom centru Opovo.

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMICA (2): U pitanju je nastavak blokbaster komedije iz 2016. godine koji je imao najbolje vikend otvaranje ikada, kada je u pitanju originalni film, animirani ili oboje. Novo poglavlje prepuno je specifičnog humora koji je zaštitni znak Illumination studija. Ono istražuje emotivni život naših ljubimaca, duboke veze koja ih spaja sa porodicama koje ih vole i odgovara na pitanje koje oduvek intrigira svakog vlasnika: Šta naši ljubimci zaista rade kad nismo kod kuće. 
Terijer Maks suočava se sa velikim preokretima u životu. Njegova vlasnica sada je udata žena i ima sina Lijama. Maks je toliko zabrinut zbog dečakove bezbednosti, da je počeo da dobija tikove na nervnoj bazi. Na porodičnom odmoru, na farmi van grada, Maks i njegov drugar Djuk susrešće se sa kravom netolerantnom na pse, neprijateljski nastrojenom lisicom i zastrašujućom ćurkom, koji samo pojačavaju Maksovu anksioznost. Na svu sreću, Maks će dobiti važne savete od veterana sa farme, psa Rustera. On će pogurati Maksa da se suoči sa svojim strahovima, pronađe svog unutrašnjeg alfa mužjaka i Lijamu da malo slobode.
Za to vreme, u gradu, dok joj je vlasnica odsutna, odvažna pomeranka Divna, uz pomoć prijateljice, mačke Kloi koja je otkrila radost koju pruža mačija trava, pokušava da spase Maksovu omiljenu igračku koja se našla u stanu prepunom mačaka.
A šašavi, ali preslatki zeka Grudvica živi u zabludi da je superheroj, od trenutka kada je njegova vlasnica Moli počela da ga oblači u superherojske pidžamice. Ali, kada se pojavi Dejzi, neustrašiva ši cu, i zatraži Grudvičinu pomoć zbog opasne misije, on će morati da nađe hrabrost i postane junak kakav se samo pretvarao da je.
Mogu li Maks, Divna i Grudvica i ostatak družine pronaći hrabrost u sebi i suočiti se sa svojim najvećim strahovima?

Režija: Chris Renaud; Uloge: Patton Oswalt, Eric Stonestreet, Kevin Hart.

Dužina trajanja filma: 86 minuta.

ANABEL: POVRATAK KUĆI (3): Treći deo izvrsne „Anabel” franšize. Demonolozi Ed i Lorejn odlučni su da sačuvaju Anabel od uništenja te je smeste u zaključanu sobu u svojoj kući. Njihov plan je zaštititi je stavljajući je na „sigurno” iza stakla uz sveštenički blagoslov. Ipak, nesrećna noć počinje kada Anabel probudi zle duhove u prostoriji i zajedno uoče novu metu – Vorenovu desetogodišnju ćerku Džudi i njene prijatelje.

Režija: Gary Dauberman; Uloge: Emily Brobst, Patrick Wilson, Mckenna Grace, Katie Sarife, Vera Farmiga.

Dužina trajanja filma: 105 minuta.