Asfaltiranje ulica: ZAVRŠNI RADOVI U SEFKERINU, ASFALTIRANJE U BARANDI

10/07/2019

ZAVRŠNI RADOVI U SEFKERINU, ASFALTIRANJE U BARANDI

Opovo, 9. jul 2019;

„Ovogodišnji projekat asfaltiranja ulica na teritoriji Opštine Opovo napreduje po predviđenoj dinamici“, izjavio je prilikom obilaska terena predsednik opštine dr Zoran Tasić.

Sve planirane ulice u Sefkerinu – Narodnog fronta, JNA i Žarka Zrenjanina, asfaltirane su i sada se radi na uređenju bankina i iskopavanju kišnih kanala, a kako saznajemo, kao bonus uradiće se i par novih deonica na kojima će izravnati teren i postaviti podloga.

„Projekat asfaltiranja kolovoza u Sefkerinu započet prošle godine nastaviće se jer smo postavili cilj da sve ulice u ovom mestu dobiju asfalt“ poručio je predsednik opštine.

Radna mehanizacija firme Ras Inženjering već se nalazi u Barandi gde se izvodi ravnanje, postavljanje podloge i asfaltiranje ulice Ive Lole Ribara, nakon čega sledi isti posao u ulici Svetozara Miletića u Sakulama.   

MaPro Ecommerce

Online shop već od 9.999 rsd

Sa zapanjujućim dizajnom, neverovatno je lako napraviti online shop za samo par minuta.

pročitajte još i

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije – Ogledalo ljudske svesti (video)

Divlje deponije - Ogledalo ljudske svesti https://youtu.be/U2GP1e6RBI8?si=8NqwgQnKwzig7pEs OPOVO, 15. april 2024 - Ekološki problem sa kojim se suočava veći deo naše planete kao i naša država, ne zaobilazi ni našu opštinu. To je nekontrolisano odlaganje komunalnog...

najnovije

najčitanije